No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata, mida sinu käejooned sulle räägivad....

by - kolmapäev, juuni 27, 2018


Käte pealt lugemine on iidne kunst, mille juured ulatuvad kaugesse Indiasse. Hiromantia on aga ka tänapäeval väga populaarne Euroopas ja Aasias.
Hiromantia ehk käejoonte järgi ennustamine on üks lihtsamaid ennustamise viise. Käejoonte uurijad e. hiromandid määravad käejoonte järgi inimese iseloomu ja ennustavad tulevikku. Selle analüüsi abil saad välja selgitada, mida käejooned Sinu saatuse kohta räägivad.

Käepigistus ütleb palju
Käepigistus kõneleb käe asendist, tunnetest ja värvist. Jäik käsi ja kõva pigistus annab tunnistust järeleandmatust iseloomust, paindlikum pigistus aga leplikkusest. Liiga kõva pigistus võib rääkida sellest, et inimene püüab muljet avaldada. Käe värv näitab lisaks tervislikule seisundile ka temperamenti: punaselt kumavad küüned tähendavad tulist hinge ja väga heledad kalduvust isekusele. Ka küünte kuju annab vihjeid füüsilise seisukorra ja iseloomu tüübi kohta: kitsad küüned räägivad tundelisusest ja laiad küüned ägedast iseloomust.
Vihjeid käte kohta (kindlad reeglid puuduvad)
Aastate jooksul peopesad ja nende jooned muutuvad, andes tunnistust elusündmustest. Seetõttu ei saa ennustaja käejoonte põhjal tulevikust rääkida täpselt. Arvatakse, et ennekõike näitavadki käed üldisi piirjooni, kalduvusi ja võimalusi, mille suhtes teeb igaüks omad valikud. Peopesa kolm kõige tähtsamat joont on elujoon, peajoon ja südamejoon. Joonisel on näha erinevad jooned ja peopesa kühmud.

Olles varasemalt tuttav juba käte pealt lugemisega, võtame seekord luubi alla randmed.

Meie randmeid kaunistavad käevõru sarnased jooned, mida nimetatakse teisiti ka Rascette joonteks, mis tähistavad eelkõige käe algust. Neil joontel on aga iidse tarkuse järgi ka teine tähendus, mis näitab meile meie eluea pikkust ning tervise tugevust.Kui oled vasakukäeline, vaata vasakut kätt ning paremakäelised paremat.
Esimene käevõru joon tähistab esimest eluetappi. Mida tugevam ja selgem joon on, seda parem on tervis ning üldine heaolu. Mida käänulisem joon on, näitab see inimese nõrkust ja hooletust.
Teine joon tähistab teist eluetappi kuni 56-aastaseni. Mida tugevam ja selgem joon on, seda suurem on vaimne ja materiaalne rahulolu.
Kolmas joon näitab pikka eluiga - tõenäoliselt võid elada kuni 84-aastaseks või kauemgi. Kolmanda rea katkemist aga ei tohi karta, sest see pole seotud surmaga vaid näitab hoopis inimese mõjukust.
Kui näed tabamatut, rahvakeeli nähtamatut neljandat käevõru joont, elad väga-väga kaua ning saad kuulsaks ja väga jõukaks. Neljas joon tugevdab ühtlasi kõigi eelnevate joonte mõju.
Kõige sagedamini leiavad inimest 2 kuni 3 joont. Mitu sina leidsid?
Vaata oma käe jooni, see räägib nii mõndagi sinu kohta!




A. Abielujoon kumerdub üles poole. See sümboliseerib õnnelikku abielu. Joone kurvi nurk, mida suurem kaar, seda enam näitab see õnnelikkuse taset.

B. Abielujoonel olevad harad üles poole. Varsti sa oled õnnistatud abieluga. Sa oled hästi meeldiv kaaslane ja sul on hea armuõnn.

C. Topelt elujoon. See sümboliseerib energiat ja elujõudu, kuigi see tegelikult ei seostu abieluga. Kuid olles naine ja sul on see topelt elujoon, mis tähendab, et sa meeldid paljudele inimestele.


A. Südamejoonel on palju selgeid jooni, millel on hargnemised üles poole.
Sinu armuõnn on väga hea! Oled samuti tundeline ja tolerantne teiste suhtes, ning ekspert armuasjades.
B. Südamejoonel on palju hargnemisi alla poole.
Sinu armuõnn on väga hea! Oled väga emotsionaalne ja hooliv teiste tunnete suhtes. Väga paljud inimesed armastavad sind.
C. Südamejoone tipul on palju "oksi"
Sa oled väga hooliv ja armastav inimene, ning väga seltskondlik ja koostöö valmis. Raske on kellelegi mitte meeldiv olla. Sa oled niiöelda kõigile sõber. Samuti on sul võimalus suureks armastuseks.
D. Südamejoon liigub alla poole.
Sa oled heasüdamlik  inimene. Kuid oled kergesti mõjutatav teiste inimeste arvamusest. Armuasjades oled sa aga passiivne. Sinu jaoks on kõige tähtsamad need asjad, mis sina teed ja mõtled, ega hooli eriti teiste arvamusest.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate