No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2018 aasta suve õnnelikud inimesed ehk 4 tähemärki, kellel veab sel perioodil

by - kolmapäev, juuni 13, 2018


Astroloogid on tõestanud, et planeedi tähtede asetus mõjutab iga inimese elu. Seega, kui te tahate kõige mõistlikumalt planeerida selleks ajaks oma tegemisi siis on kasulik vahetevahel horoskoopi vaadata. Astroloogid kinnitavad, et 2018 aasta suvi toob palju positiivseid hetki iga tähemärgi esindaja ellu. Kuid kõige heldem on fortuuna just nendele tähemärkidele.

4 koht – LÕVI

Lõvid – on kõige tõelisemad päikese lapsed. Nad püüavad alati kiirata rõõmu ja loomulikult meelitavad sellega endale õnne. Lõvid teavad kuidas õnne mitte käest lasta ja oskavad ära kasutada oma eeliseid. Ja kuigi pole minevikus läinud kõik libedalt, kui oleksime tahtnud, kuid suvel hakkavad teie asjad tõusuteed minema. Ärge kaotage meelt ja ärge kohkuge raskute ees. Teil jagub jõudu, et kõigega toime tulla. Edu tuul murrab teie ellu ja toob palju meeldivaid muutusi ja huvitavaid tutvusi. Rahalised asjad hakkavad tõusvas joones minema. Ärge tegelege isiklike huvideta ja lõpetage teiste süüdistamine ebatäiuslikkuses. Minge oma enese teed pidi. Fortuuna on teie poolt.

3 koht – AMBUR

Sel suvel kroonib edu amburite eesmärke ja jõupingutusi. Viimasel ajal ei olnud nende elus kaugeltki kõik stabiilne. Olukorra kahtlused ja ebastabiilsus purustas amburi hinge. 2018 aasta suvi tuleb väga viljakas. Saatus tasub teile teie jõupingutuste eest. Avanevad huvitavad väljavaated karjääri redelil. Armastuses ootab teid samuti edu. Üksikutel on suurem võimalus endale kaaslast leida ja neile kes on juba kooselus ootab romantika. Peamine – vaadake kõike optimistlikult. Kui te kogete raskusi, siis pöörduge abi saamiseks sõprade poole. Teile nad ära ei ütle.

2 koht – VÄHK

Vähid hoolitsevad alati teiste eest ja kingivad neile palju oma aega ja jõude. Seega on parim aeg saada oma jõupingutuste eest tasu. 2018 aasta suvi kingib vähkidele palju positiivseid hetki ja head tuju. Kannatused teid peaaegu ei puudutagi. Sünnipärane karisma ja teadmised aitavad teil lahendada karjääri puudutavaid küsimusi. Kõik kõige raskemad hetked ja raskused on seljataga. 2018 aasta suvi on viljakas periood, kui saate hästi puhata ja jõudu koguda.

1 koht – KAALUD

Sel suvel on universumi lemmikuteks kaalud. Nad tunnevad jõudude ja rõõmu tulva. Neil saab kõik olema suurepärane: nii äris kui ka emotsionaalses tasandis nii armastuses kui töös. Harmoonia saadab kõiki selle tähemärgi esindajaid. Just see soodustab edu kõikides valdkondades. Astroloogid soovitavad sel perioodil proovida midagi uut. te Avastate enda jaoks uusi perspektiive ja võimalusi. Ärge kartke samuti ametikõrgendust küsida – rahalises plaanis veab teil samuti. Oske ka loteriipilet. 2018 aasta suvel on võiduvõimalus väga suur.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate