No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Suvehoroskoop 2018

by - neljapäev, juuni 14, 2018



Suvine horoskoop – Keskendutakse peamiselt materiaalse kindlustunde loomisele ja rahaga seotud probleemide lahendamisele. Oluline on ühitada töö ja koduelu, et kumbki ei kannataks ning leida sisemine tasakaal väliste takistuste keskel.

Kaljukits 

Probleeme võivad tekitada ego või kõrkus. Edasiliikumine peatub või te tunnete, nagu liiguksite vales suunas. Maises mõttes võivad ilmenda tõrked transpordiga; plaanid lähevad luhta ja reis lükkub edasi või jääb ära. Olge kannatlik, asjad toimuvad põhjusega. Säilitage rahu ja sisemine tasakaal, sest elul on varuks teile hoopis midagi muud ja ilusamat. Takistustest hoolimata püüdke luua endale ilus suvi ning puhkust nautida teisel viisil, kui selleks valmistunud olid.

Veevalaja

Võite tunda end surve all ning tuhanded asjatoimetused nõuavad teie tähelepanu, kuid teil on varuks kiire mõistus, toetavad õlad ja küllaldasel määral pealehakkamist, et sellest ergastavast, ehkki stressitekitavast perioodist auga väljuda. Tunnistades vajadust teatud ajajooksul kõvasti tööd teha, suudate säilitada keskendatuse ja edasi liikuda, selle asemel, et haavuda või lubadusi kahetseda.

Kalad

 Viivitamine ja pettumus. Eesmärk on haardeulatusest väljas. Töö või haigus takistab plaanide teostumist ja vaimusilmas nähtud paradiis on peaaegu käest libisemas. Puhkus jäetakse ära või suhe ei teostu. Füüsilisel tasandil võite energiast tühjaks joosta. Turgutage ja hoolitsege enda eest. See toob tagasi kaotsi läinud jõu ning saate alles jäänud suvega siiski veel midagi asjalikku ja rõõmsat ette võtta. Oled iseenda õnne sepp!

Jäär

Probleemid lahenevad. Nüüd saad kogeda stabiilsust, kindlust, edu ja uusi rahalisi võimalusi. Olukorrad tööl sujuvad kergelt ja ideaalselt ning võid tunda kergendust seoses raha asjadega. Ole ettevaatlik ning ära satu kergendustundest vaimustusse! Samas luba endale väike tasu ja kiitus! Sinu elus võib olla ka inimene, kes aitab sul raha asju paremini korraldada või toob uusi uudiseid seoses materiaalse olukorraga.

Sõnn

Läheneb kaos. Teie kodu ja turvalisus on ohus tõsiste rahaprobleemide tõttu. Rahaga on valesti ümber käidud või oled vastu võtnud valesid otsuseid, see on põhjustanud tülisid ja häirinud koduseid suhteid. Tehke olukorra stabiliseerimiseks kõik, mis võimalik enne, kui see hullemaks läheb. Pööra tähelepanu ka oma sisemise jõu taastamisele, et tuleksid olukorraga paremini toime. Valmista ette detailne plaan ning asu seda järjekindlalt täitma. Nii leiad kõige kiirema tee lahendusteni.

Kaksikud

Meeleheide võib sulle olla nii omaseks saanud, et sa ei tunne enam head enda ümber ära isegi siis, kui sellega vastamisi asute. Püüa aru saada, et selline mõtteviis muutub kergesti šabloonseks, ning heida endalt vabatahtlikult selga tõmmatud märtrirüü; see on tõeliste probleemide eiramise üsna tavapärane võte. Jäta selgataha muretsemine, enesehaletsus ja heietamine ning hakka oma elu nägema hoopis uutes värvides.

Vähk

Inspiratsioon, viljakas suhtlemine, uued plaanid, eesmärgid ja ettevõtmised. Asute loomingulisele otsingule, võite võtta plaaniks reisida peagi. Kaardid näitavad, et olete nüüd õigel rajal ja teid saadab edu. See on tähtsate sammude astumiseks parim aeg!

Lõvi

 Liiga palju on kaalul või lihtsalt tundub nii. Teie ise või keegi lähikondlastest on murest murtud, sest silmapiiril terendab sularaha- või usalduskriis. Olukord pole aga nii keeruline, kui paistab. Ärge viivitage ning asuge koheselt tegutsema! Sellisel viisil saavutate oma eesmärgid ilma takistusteta.

Neitsi

 Raha asjad paranevad ning võite olla muretum. See kuu on rahaliselt stabiilne, võib tulla mõni kingitus. Kaardid näitavad rahulikke ja õnnelikke aegu nii emotsionaalslet kui ka finantsiliselt. Olete täis elurõõmu ja ootate, mis võib veel paremaks minna!
Keegi kõrvaline isik aitab Teie raha asjadele kõvasti kaasa ning konfliktid ja mured raha üle lahenevad kenasti.

Kaalud

 Tasu ja tunnustus jäävad tulemata. Te küll pingutate ja loodate teistelt kiitust, kuid asjad ei voola nii nagu peavad. Püüdke keskenduda ka teistele võimalustele, et avaram võimalus ei jääks kahesilma vahele. Usaldage oma loomingulisust ning leidke uusi vise oma eesmärkide täitmiseks. Pöörake tähelepanu ka lähedastele. Sealt leiate vajalikku motivatsiooni ja innustust, tuge ja tasakaalu.

Skorpion

 Perekondlik konflikt. Teostamata jääb mingi eesmärk või ootus, mis on lähiajal üles kerkinud. Vanema põlvkonna esindajal võivad olla vananenud seisukohad, mis tekitavad noorematele tuska.
Olge tasakaalukas ja mõlege samm ette. Ärge tehke kiireid ja äkilisi otsuseid. Need võivad tuua kahju. Püüdke olukord maha jahutada ning siis hiljem uuesti sellega rahulikult tegeleda.

Ambur

 Konfliktid ja suhted on kurvastanud teid väga ja emotsionaalselt väsitanud. Võite olla õnnetu ja kurb ning unustada elu nautimise. See on hetk, kus peate panema fookuse iseendale ja tegema neid asju, mis teevad just teid õnnelikuks.
Armulugu või lähedane sõprus saab otsa või muutub partner emotsionaalselt kaugeks. Lähedusekaotus võib olla piinav ning arusaamatu, seepärast võite teakerduda kahetusse, et te mõlemad oleksite võinud teha teisiti.
Püüdke minevikku oma mõttes mitte ümber kujundada ning pöörata pilk tulevikku. Kõik muutused ja lõpud teie elus on hetkel äärmiselt vajalikud ja juhivad teid kõrgemale teele.


Ennustuse koostas: Kanaldaja, terapeut, selgeltnägija Maria Katariina Kuusing
m.kuusing@gmail.com
Facebook: Igapäevane maagia

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate