No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

10 unenägu mida te ei tohi kunagi eirata!

by - esmaspäev, juuni 18, 2018




Unenäod – need on märgid. Neid saab lugeda. Läbi unenägude võib inimene heita pilgu oma alateadvusesse ja sisemisse maailma. Teadlastele on teada, et unes toimuvale reageerib meie aju sarnaselt reaalses elus olevatele objektidele ja asjaoludele. Unenägu võib meile ennustada, mis meid kõige enam häirib ja millises suunas tuleks meil edasi liikuda.

Unes lendamine.

Lendamine sümboliseerib vabadust ja iseseisvust. Just need on see mille poole püüdlete. Kui te unes lendamise ajal kukute, siis ilmselt tuleb teil ületada raskusi ja lahendada probleeme.

Kosed.

Nägite end unes imeilusa kose läheduses? See on hea märk. Kosk sümboliseerib puhastumist, probleemidest ja halbadest harjumustest vabanemist. Võimalik, et lähitulevikus õnnestub teil hävitada soovid ja harjumused, mis hävitavad teie elu ning õnn pöördub näoga teie poole.

Hambad.

Kui unes teil tõmmatakse hambaid välja, siis te kardate kaotada kedagi lähedastest. Aga kui unes teil kukuvad hambad välja – siis olete segaduses ning see segab teid eesmärki saavutada. Kui unes nägite katkiseid hambaid? Siis ootavad teid haigused ja probleemid tervisega. Tühi koht hamba asemel sümboliseerib eluenergia kaotust ja enneaegset vanadust.

Surm.

Nägite unes iseenda surma? Tähendab elate veel kaua. Nägite lähedase inimese surma? Pole vaja muretsed – sel inimesel on ees pikk ja õnnelik elu.

Rasedus.

Nägite ennast rasedana? Teid ootab rikkus, edu ja soovide täitumine. See unenägu räägib sellest, et võimalik on ka see, et varsti te tõesti rasestute. Nägite unes, et teie tütar ootab last? Teil on ees palju meeldivaid ja õnnelikke päevi. Nägite unes rasedat ema – perekonna taasühinemine, rase õde – rivaal. Unes tahtsite lapsest vabaneda? See tähendab elu mõtte kaotust, pettumist armastatud inimeses.

Majad.

Palju hoolitsetud ja korras maju ümberringi – on õitsengu ja heaolu sümboliks. Kui te nägite pooleldi lagunenud või kokku varisenud hoonet, tähendab see seda, et teid ootavad ees probleemid perekonnas ja ka tööl aga samuti haigused ja õnnetusjuhtumid.

Veel mõningad näpunäited, mis aitavad teid unenägude seletamisel, kus on palju maju:

Haiglad – on aeg puhkusele minna.

Kaubanduskeskused – lõpetage paremale ja vasakule raha loopimine.

Haridusasutused – teid ootab ootamatu avastus.

Ühiselamud – teid ootab ees kolimine.

Vanglad – te võite kogemata seadust rikkuda.

Raha.

Leidsite unes raha? Te puutute kokku väikeste muredega, kuid lõpuks ootab teid suur õnn. Järgnevad muutused. Tuli teil raha maksta? See viitab ebaõnnele. Saite unes kulda? Teil on suured eesmärgid, asjad lähevad edukalt. Kaotasite raha? Tähendab, et teil ei ole head ajad, tööl ootavad teid ebameeldivused. Raha säästma – on rikkuse ja mugava elu märk. Üles lugesite suurt hulka raha? Te olete peaaegu eesmärgini jõudnud.

Pettus.

Unenäod petmisest viitavad alati muutustele. On aeg oma elu analüüsida. Kas te olete tegelikult oma abieluga rahul? Mõelge, kuidas seda teha palju edukamaks ja õnnelikumaks.

Tuli.

Tuli unenäos – on hea märk. See sümboliseerib soojust ja valgust. Te süütate tuld? Teid ootab ees hea üllatus. Võimalik, et heas tuttavas näete te uusi suurepäraseid jooni. Püüate tuld kustutada? Teil on väga närviline töö, te saavutate soovitut, kuid selle nimel tuleb pingutada. Näete tuld ahjus? Võite loota rikkusele. Teie maja on tules? Teid ootab ees fantastiline edu, teie ettevõte toob suurepärase kasumi.

Alastus.

Alasi olek sümboliseerib haavatavust. Kui te olete ilma riieteta, tunnete end abituna ja ei suuda lõõgastuda. Võimalik, et olete suhtes, milles te kardate eemale tõugatud saada. Ehk on teil hirm avalikustamise ees. Te varjate midagi ja kardate, et teised inimesed saavad teie saladuse teada. Riietuse abil võite te varjata aga ilma riieteta tuleb kõik avalikuks ja te olete kaotanud kaitse.

Millist unenägu neist näete te kõige sagedamini?

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate