No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tuba soojaks vaid nelja teeküünlaga

by - teisipäev, november 12, 2013





Toad on jahedad ja külmad, siin on odav ja lihtne alternatiiv kuidas soojendada väikest tuba - teeküünalde ja lillepottidega.

Vajad
Kahte erisuuruses savist lillepotti
nelja teeküünalt
küpsetusvormi või kolme telliskivi 

Need annavad piisavalt soojust, et soojendada väikest tuba või kontorit. Vahed kahe poti vahel võimaldavad õhuvool, nii hakkab soe õhk toas ringi liikuma.

Meil on sõbrad, kes on proovinud seda meetodit, ütlevad et see meetod töötab hästi.



ETTEVAATUST!

Pea meeles, et küünalde põledes muutuvad potid väga kuumaks! Ärge puudutage neid palja käsi, vaid kasutage pajakindaid.

Ärge jätke kunagi lahtist tuld järelevalveta. Puhu küünlad ära, enne kui ruumist lahkud. Pea meeles, et parafiin on mürgine - teil on vaja tuulutada aegajalt ruumi.

Kuna teeküünal on fossiilkütustel põhinev, siis võid kas ise teha küünlad. Head on veel mesilasvahast või kookosõli sisaldavad küünlad.

Säästa raha, säästa energiat, päästa planeet!

You May Also Like

3 comments

  1. Pildil näen potensiaalset tulekahju. Karvasel vaibal teeküünlaid põletada. Kui armas kiisumiisu sealt tellisenurgalt maha lükkab selle küünla, siis tagajärjed võivad kurvad olla!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kulla vallikas, need küünlad ei jää mitte sinna välja, vaid pannakse savipoti alla, metall- või klaasalusele. Armas kiisuke ei lähe kuuma poti ligi ka. Enne kui kommenteerima hakata, võiks teksti lugeda, ning natuke mõelda ;)

      Kustuta
  2. Pilt on ilmselgelt illustratiivne - kogu krempli õige ülesseadmine on videolt näha ning ei tekita küll foobiat, et see võiks ümber minna või et kiisumiisu seda nüüd kohe näppima läheb...

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate