"Maasika Raffaello"
"Maasika Raffaello" - taevalik rõõm! Ma tahan pakkuda teile, kerget desserdi valmistamist, näitan teile meistriklassi. Maasikad on riietatud õrna kohupiima tainasse, mahlane ja hammustades maitseb see jumalikult!
Koostis:
Maasikaid - 200 g
muna - 1 tk
Suhkur - 5 spl
võid - 30 g
Kohupiima - 250 g
jahu - umbes 1 tass
saiapuru
Kookoshelbeid
Ettevalmistus:
Vahusta muna suhkruga ning segades lisada juurde või ja kohupiim. Seejärel lisa jahu massi. Segage tainaks. Näpude vahel rulli väikesed taignapallid ja suru madalaks ( nagu pildil) Pane iga koogi sisse maasikas. Rulli pallideks, seejärel pane need keevasse vette ja pärast pallikeste pinnale tõusmist, kuumuta veel 3 minutit. Tõsta veest älja ja veereta palle saiapurus ja kookosehelbe segu sees. Pane külmkappi mitmeks tunniks seisma. Serveerimisel lisa ka tavalisi maasikaid.
Vahusta muna suhkruga ning segades lisada juurde või ja kohupiim. Seejärel lisa jahu massi. Segage tainaks. Näpude vahel rulli väikesed taignapallid ja suru madalaks ( nagu pildil) Pane iga koogi sisse maasikas. Rulli pallideks, seejärel pane need keevasse vette ja pärast pallikeste pinnale tõusmist, kuumuta veel 3 minutit. Tõsta veest älja ja veereta palle saiapurus ja kookosehelbe segu sees. Pane külmkappi mitmeks tunniks seisma. Serveerimisel lisa ka tavalisi maasikaid.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.