No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MAASIKAMOOS BANAANI JA APELSINIGA

by - teisipäev, juuni 10, 2014


Meil on vaja:
maasikad - 750 g
apelsini - 0,5 tk.
banaan - 250 g
suhkrut - 750 g

 1.Kui vaja pese maasikad, eemaldada "sabad".
 2. Koori banaan, lõika väikesteks rõngad või kuubikuteks.
 3. Tükelda apelsin väikesteks tükkideks. Kui apelsin ei ole käepärast, saate kasutada sidrunit või mandariini, maitse sellest väga ei muutu.
 4. Pane maasikad ja banaanid  ja apelsinitükid potti, segage hästi, vala neile peale suhkur ja jäta umbes tunniks seisma. Selle aja jooksul, suhkur imbub marjadesse ja osaliselt on lahustunud.
 5. Pane pott pliidile ja lase tasasel tulel keema minna, peale seda keeda veel 25-30 minutit. Viimased 5 minutit keeda maksimaalsel kuumusel, et suhkur sulaks täielikult.
 6.Sellel ajal kui moos keeb, steriliseeri purgid ja kaaned. (Seda on väga lihtne teha, kui me kasutame mikrolaineahju.)
 7. Kui moos on keenud tõsta lusikaga purkidesse, sule hermeetiliselt.
 Hoidke moosi jahedas ja pimedas kohas.

Allikas 1001eda.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate