Meil on vaja:
maasikad - 750 g
apelsini - 0,5 tk.
banaan - 250 g
suhkrut - 750 g
1.Kui vaja pese maasikad, eemaldada "sabad".
2. Koori banaan, lõika väikesteks rõngad või kuubikuteks.
3. Tükelda apelsin väikesteks tükkideks. Kui apelsin ei ole käepärast, saate kasutada sidrunit või mandariini, maitse sellest väga ei muutu.
4. Pane maasikad ja banaanid ja apelsinitükid potti, segage hästi, vala neile peale suhkur ja jäta umbes tunniks seisma. Selle aja jooksul, suhkur imbub marjadesse ja osaliselt on lahustunud.
5. Pane pott pliidile ja lase tasasel tulel keema minna, peale seda keeda veel 25-30 minutit. Viimased 5 minutit keeda maksimaalsel kuumusel, et suhkur sulaks täielikult.
6.Sellel ajal kui moos keeb, steriliseeri purgid ja kaaned. (Seda on väga lihtne teha, kui me kasutame mikrolaineahju.)
7. Kui moos on keenud tõsta lusikaga purkidesse, sule hermeetiliselt.
Allikas 1001eda.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.