Omletirull.
Omlett on lihtsalt maitsev ja väga lihtne teha. Aga kui sa tahad midagi erilist, siis omletirull on selleks üks võimalus. See on ideaalne nädalavahetuse hommikusöök, või ka võib seda pakkuda külalistele.Võite üllatada oma lähedasi sellise vahva einega , näiteks hommikusöök voodisse.
Seda nimetatakse Omletirulliks ja kogusest jätkub 6 inimesele:
• 8 muna;
• 1 tass piima;
• 1/3 tassi jahu;
• 1 keskmise suurusega tomat (tükeldatud);
• 4 viilu sinki (hakitud);
• 1/4 tassi punast sibulat (tükeldatud);
• 1 ja pool tassi Mozzarella juustu;
PS! loomulikult võid panna ka vastavalt enda äranägemise järgi erinevaid koostisosi :-)
Vala segu pärgamentpaberiga vooderdatud plaadile, lisa juurde köögivili ja sink. Kõpseta 220 C temperatuuril ca 15 min või niikaua kuni äärest on valmis st. kuldpruun.
Võta välja ja puidta peale veel riivjuustu, lase ahjus veel 2min. küpseda, kuni juust on sulanud.
Keera rulli kohe ahjust võttes, võid paberiga aidata rullimist. Asetage taldrikule ja lõika viiludeks. Serveeri kohe, kuna sulatatud juust maitseb sulanud peast kõige paremini.
Allikas
Teine variant.Lõhe ja oliividega.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.