No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mudi oma valu minema ehk käterefleksoloogia

by - reede, aprill 21, 2017



  Kätemassaaž oli tuntud juba väga ammu. Selle tõenduseks on leid ühe arsti hauas Egiptuses, kes oli maetud 2330 e.m.a . Sealt leitud maaling kirjeldab käte- ja jalgade massaaži.  Käte – ja jalgade massaaž parandab vereringet, mille tõttu tunned end lõdvestunult ja rahulikult. Kaob päeva väsimus ning sa tunned ennast värskena

Kätemassaažis võib kasutada erinevaid tehnikaid. Kõige lihtsam tehnika on käte silumine. Mille alla kuulub ka käte pesemine ja kuivatamine õlavarrest sõrmeotsteni.
Kätemassaažis masseeritakse käelihaseid. Käemassaaž on eriti kasulik inimestele, kes on seotud palju käelise tegevusega või kus on kätel pidev koormus/pinge. Samuti pakub massaaž leevendust inimestele, kes veedavad palju tunde päevas arvuti klaviatuuril töötades.

On tavaline, et massöörid kasutavad kätemassaažis refleksoloogiat. Refleksoloogia on raviviis, mis põhineb avastusel, et organism peegeldab informatsiooni oma organite seisundeist keha pinnale kindlatesse tsoonidesse. Iga reflektoorne punkt või tsoon vastab mingile kehaosale. Erineva probleemi puhul saadab organile vastava punkti puudutamine valuaistingu. Nende punktide mõjutamine stimuleerib närvilõpmeid ja vereringet, parandab organite tööd, ning samuti leevendab stressi ja üldist pinget kehas.

Kui teil on mingi valus piirkond, saate probleemi lahendada, leia spetsiaalselt vastav osa käel. Näiteks alaseljavalu, vajutage käeseljal ja peopesa keskmise ja neljanda sõrme vahele. Kui leiate õige punkti kätte, vajutage mõne sekundi jooksul- ja valu kaob.

Kui sul on peavalu, võta pöial ja lihtsalt mudi sõrmeotsa mõnda aega ja su peavalu annab järele.

Tulemused akupunktuuril on vahetud ja võivad sarnaneda hiina nõelravile. Mõnede patsientide jaoks tundub nii kiire valu möödumine suisa maagilisena.


Vaata ka videot siit

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate