No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Energikonserv terveks aastaks

by - pühapäev, august 12, 2018


Suvi on parim aeg parandada tervist ning koguda kokku erinevat looduse poolt pakutavat energiat, mida annavad mile maa, vesi, õhk.  tuli ja päike.
Inimene ja loodus on üks - nagu sukk ja saabas. Suve tuleb maksimaalselt ära kasutada. Veel enne kui soe aeg läbi saab, tuleb end sügiseks täielikult ette valmistada. Samamoodi, kui me keedame moosi ja marineerime kurke talveks, tuleks ka energiat konserveerida.
Viimasel ajal on inimkond asunud eirama looduse seaduspära ja aastaaegu, nad katsuvad ise reegleid seadma vastavalt oma soovide järgi. Kui meile saabub pime ja külm aeg, sõidetakse soojale maale, mitte ei jääda suve ootama. Kui on isu maasikate või vaarikate järgi võid neid süüa kasvõi südatalvel.
Tegelikult mõjutavad meie organismi nii aastaajad, kui kuufaasid, nii et kõik kes me seda eirame, töötame me iseenese vastu.
End loodusest lahti rebida on väär ja mõttetu, sest inimene on osa kosmosest- järelikult oleneb sellest ka tema energia. Kui sinu energia tundub olema lõplikult korrast ära ja sassis, siis praegu suvel on kõige õigem see tasakaalu saada.
Siit leiad erinevaid retsepte ja nõuandeid, kuidas loodusest maksimumi kätte saaks.

Tark teab mida sööb ja millal!

Peamine on üles leida õiged energiallikad. Nimelt on igal toidul oma täpne aeg päevas, millal on temast kõige rohkem kasu sinu organismile.
Näiteks apelsiinimahl hommikul kella 10 ajal annab 100% vajalikku energiat, kuid peale kolme pole temast mingit kasu, sest organism ei suuda C- vitamiini omandada. Apelsin ja teised tsitruselised viljad oma happelisuse pärast suisa kahjulikud, kui neid valel ajal süüa.
Samuti on ka peterselliga, milles sisaldab palju rauda. Kella 11.30 ja 15.00 vahel suudab ta anda kuni 95% endas sisaldavast energiast, õhtuga tema võimed kaovad.

Hommikuti on hea aeg süüa selliseid puuvilju: apelsin, mandariin, sidrun, greip, pomelo, kiivi, mango, papaia, kibuvits ja teised rohkelt C- vitamiini sisaldavad viljad.

Õhtuti  peale kella 19.30 on hea süüa: Mune, õuna, piima, kiudainete rohkeid marju, sest siis on valitsema asunud kuuenergia.
NB! Niiviisi toitudes ei ladestu iialgi midagi rasvadena aga energiat tuleb maksimaalselt, sa ei kurna organismi ja sinna ei jää mingeid mürke ning su isugi on väiksem.

Kõnni hommikuti paljajalu kastemärjas rohus. Taldade all on meil lugematult palju närvipunkte, mille kaudu saavad erinevad vere- ja lümfiringe ja ka närvisüsteem taastatud ja tugevdatud.

Käia paljajalu rannas, kuumal liival, vees, savisel pinnal või granaatpinnasel, mis on rikas mineraalsoolade poolest. Kogu kehas on tunda, kuidas maa energia mööda keha ringi hakkab liikuma. Samuti mõjub ka kätega mullas sobramine, erinev aiatöö, istutamine jne.

Puudutada päikesesooja puukoort ja salvestada käte kaudu puu rahustavat ning tasakaalustavat energiat.

Heida pikali huumusrikkale mullale, eriti hea on seda teha männimetsas. Hinga sügavalt sisse okaspuude lõhna ja puhasta oma hingamisteed.

Paljasta end kuukiirtele, piisab juba poolest tunnist, nii säilitad sa kuuenergia ja vibratsioonid ja muudad enda immuunsust tugevamaks.

Püüa päikesekiiri! Mine päikesetõusul, loojangul välja ning siruta peopesad päikese poole et saada kosmoseeenergiat. Kõige väärtuslikumad on esimesed ja viimased kiired, nii et ära jäta kunagi juhust kasutamata.

Söö metsamarju need on kümneid kordi kasulikumad, kui aiamarjad, sest säilitavad endas metsaenergiat.

Juua hommikuti päikesevett.
Päikesevee tegemine - võta pudel, täida see veega, pane pudelisse väike punane (veer)kivi jäta see terveks päevaks päikese kätte ja joo järgmise päeva hommikul. See vesi on laetud kuuma võnkeenergiaga ja värskendab organismi.

Juua õhtuti kuuvett.
Kuuvee tegemine- võta pudel ja täida see veega, pane pudelisse valge veer(kivi) jäta see terveks ööks kuuvalguse kätte seisma.See vesi on laetud külma võnkeenergiaga ja elavdab organismi.

Maga pea põhja suunas. Sinu uni on sügavam ja kosutavam.

Söö õhtuti õuna - ja sa magad paremini, sest õunal on kasulik mõju sapipõiele ja maksale.

Jaluta metsas ja söö metsmarju. Eriti head on mustikad mis teevad justkui sinu organismi uueks.

Oled blond ja pikk - leiad oma energia pärastlõunal kõrrepõllul.

Oled pisike ja tõmmu - saad oma energia päikeseloojangu ajal.

Tervis:
Rauapuuduse korral söö peterselli aga seda päevasel ajal, sest siis on petersell kõige rauarikkam. Pärast päikese loojangut pole sellest enam kasu.

Soolatüügastest saad lahti, kui kasutada vereurmarohtu, kuid ainult peale päikeseloojangut, sest päevasel ajal on taimes sisaldav aktiivne hapnik soolatüükale hoopis toiduks. Kuuenergia ajal muutub see süsihappegaasiks, mis tapab tüüka kolme päevaga.

Kaitse end negatiivsete inimeste või sulle kahjuliku energia eest, pannes käed risti rinnale, nii jääb energia väljumata ja halb sisse tulemata.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate