No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pihlakaga nõidumine

by - neljapäev, august 23, 2018



Pihlakad rõõmustavad sügise saabudes meie silma, nad on toidulauaks paljudele lindudele. Marjadest teevad oskajad inimesed hoidiseid ja veini.

Kuid pihlakas peitub ka ürgne vägi ja maagiline jõud, mille abil saab igaüks oma elu paremaks muuta.

Küpsete marjadega pihlaka okstes, mis murtud täis- või noorkuuööl on varjul võluvägi. Sellest võluväest piisab terveks aastaks, ka neis mis kuivanud ja pole enam nii ilusad kui värsked. Paiguta erinevad kobarad mööda elamist laiali, need kaitsevad sind haiguste eest. Kui paigutad kobarad igasse toanurka hoiavad eemale suisa deemonlikud jõud!

 Pihlakamari on samuti hea talisman, näiteks kui ees ootab mingi ebameeldiv teekond või jutuajamine, pistke mari endale taskusse- see tagab edu.

 Vastu tuult visatud pihlakaoks ei lase tuultel tormiks paisuda. Maja läve ette pandud oksakesed kaitsevad välgulöögi ja tulekahju eest.

 Üks võluööl murtud rikkalike kobaratega pihlakaoks on hea panna lastetuppa - see edendab õppimist ja distsiplineerib ja hoiab ära lapsi halvale teele sattumast.

Noored tütarlapsed, kes kannavad pihlakakeed, seni kuni see marjadest ise tühjaks jookseb, säilitavad kauaks ilu ja külgetõmbejõu: Samadel põhimõtetel kantav pihlakatest käevõru aitab mehele minemisele kaasa. Ja enne pulmi pange eelneval ööl pange pihlakaoksad pulmakingade sisse - see tagab pika ja õnneliku kooselu.  Hommikul võtke oksakesed välja ja visatakse ära aga enne paludes pihlakalt vabandust.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate