No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

KUIDAS sa oma kaaslast kallistad, räägib nii mõndagi teie tunnetest ehk 12 kallistuse tüüpi

by - teisipäev, jaanuar 22, 2019



Paljudest headest asjadest mida elul on pakkuda võivad kallistused olla magusamad ja erilisemad. Kõige parem on see, et need on tasuta! Kallistades meenub meile, et me pole üksi ja meil on olemas õlg mille najal nutta. Kallistustel on võime vähendada valu, kallistus annab sooja ja mõnusa tunde.

Kas te teate, et mõnede inimeste sõnul on tähendus sellel kuidas inimene kallistab ja mida ta tahab sellega öelda ning mida ta tunneb. Kuidas sa kallistad inimesi? Kuid kallistamine võib tegelikult näidata midagi selle kohta, kes sa oled.

Vaata neid 12 tüüpi kallistusi ja saa teada mida need tähendavad.


Kallistamise ajal selja hõõrumine.

Seda tüüpi kallistust jagavad enamasti vanemad oma lastele. See näitab et asjad lähevad paremaks, sisendab julgustab ja annab teada, et sa ei ole üksi.

Silmside kallistamise ajal.

Selline kallistamise tüüp kannab endas sügavat tähendust- oled põhimõtteliselt ühenduses tema hingega. See sümboliseerib sügavat ja tugevat sidet, mis väidetavalt näitab teie ja teie partneri armastust üksteise suhtes.

Hoides teineteist jalgadega, mis on sõlmitud ümber keha.

Kui sa kallistuse ajal paned oma jala teisele ümber või tehakse seda sulle, on selles sensuaalsust. Selline kallistamise tüüp kujutab himu ja kirge. Arvatakse, et see on intensiivne tänu äärmuslikele emotsioonidele. …nagu öeldes teineteisele, et kõik saab korda ja sa pole üksi.

Käed ümber keskkoha.

Selline kallistamine annab edasi kaitset. Tea, et kui keegi kallistab sind nii, siis tahab ta, et tunneksid end turvaliselt.

Õlgadest kallistamine.

Selline kallistus on enamasti sõbralik milles ei kajastu romantikat. Kui niiviisi kallistad, tähendab see, et sa usaldad teist inimest. Nii kallistatakse enamasti sõpru ja inimesi keda tõeliselt usaldatakse ja kellele saab toetuda.

Kallistamine selja tagant.

Kui paned kellelegi käed ümber tema selja tagant, tahad olla kaitsev. See näitab, et võid talle pakkuda turvalisust ja troosti.

Käte teise taskutesse surumine.

See kannab endast mugavuse sõnumit. See on märk sellest, kui mugav on tal sinuga koos olla.
Kui sa partnerit kallistades pane oma käed tema püksitaskusse, tähendab see, et oled täiesti pingevaba ja sul on partneriga mõnus olla. See näitab turvatunnet.

Tugev kallistus.

Tugev kallistus väljendab tõelise armastuse sõnumit. See kallistus tähendab, et sa ei taha lahti lasta, et sa armastad teist inimest väga. Mõte temast lahkuda teeb su kurvaks.

Kallistamine, kui teine istub

Kui kallistuse ajal üks teist istub, kui teine seisab, või kui üks teist tõstab teise üles kallistades, siis näitate nii kirge kui iha. See kallistus ei tähenda, et sa ei armasta oma partnerit, see lihtsalt tähendab, et teie vahel on tugev füüsiline külgetõmme.

Aeglane kallistus.

Aeglane kallistus toimub enamasti paaridel tantsimise ajal või kui oled kellegagi üksi. See edastab sõnumit teie kahe tihedast sidemest - tähendavad armastust. Kui te, kaks, kallistate ja samal ajal liigutate end aeglaselt, olete tõeliselt armunud.

Mitte lähedane kallistus.

Kellegi kallistamine ja distantsi hoidmine kallistatava vahel tähendab, et olete tänulik kuid ei tunne end mugavalt. See pole intiimne. Tavaliselt juhtub seda siis, kui kallistad kedagi, kuid vaatad, et su alumine kehapool ei satuks teisele liiga lähedale. See edastab sõnumit "tänan, kuid see on üsna ebamugav ", oled ebakindel või ei sobi kokku selle inimesega.

Kallistamise ajal seljale patsutamine.

Patsutamine, erinevalt silitamisest, on hoopis teistsugune kallistamise tüüp. See ütleb tavaliselt nagu „palju õnne“ või siis „hea töö“, näitab samuti sõbralikkust. Sa ei taha mingit intiimsust, vaid see on sõpruseavaldus.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate