No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milleks on küüslauku vaja padja alla panna või taskusse pista

by - kolmapäev, jaanuar 16, 2019


Nagu sa juba tead on küüslaugul võimsad koostisosad, mida saab kasutada erinevate terviseprobleemide ennetamiseks ja raviks, näiteks: maksahaigused, kiilaspäisuse ennetamine ja ravi, arterite ja vere puhastamine, külma ja gripi sümptomite leevendamine jne.

Kas teadsite, et egiptlased närisid toorest küüslauku, sest see oli tugev antibiootikum? Küüslaugu kõige võimsam ühend on allitsiin. Allitsiinil on tugev mikroobidevastane toime.

 Võid suurendada samuti oma jõudu küüslaugu abil. Peate selle lihtsalt purustama, jätma 15 minutiks seisma ja sööma. Tugeva lõhna eemaldamiseks peate küüslaugule lisama taimeõli ja peterselli... Kuid miks panna küüslauk padja alla?

 Ilmselt kuulnud, et mõned inimesed panevad küüslaugu padja alla enne uinumist, et parandada und. Küüslaugu lõhn stimuleerib aju funktsioone-  see ravib unetust.
Teised inimesed panevad küüslaugu taskutesse - õnne nimel.
Samuti paljud inimesed üle maailma pühivad selle köögiviljaga potte ja kastrulid, et kõrvaldada negatiivsust oma kodus.

 Vot sellepärast peaksitegi seda lihtsat meetodit proovima. Lihtsalt asetage küüslauguküüs kas taskusse või padja alla. See aitab teil palju paremini magada ja aidata teil kõrvaldada kogu teie ümber olev negatiivse energia.

Loodame, et nautisite seda artiklit ja ärge unustage jagada seda artiklit sõprade ja perega. Tänan teid.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate