No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Banaani-kohupiima juustukook

by - teisipäev, märts 31, 2020



Juustukook valmistatakse tavaliselt maitsvatest toorjuustudest, mis muudavad selle pehmeks ja suus sulavaks. Sinna lisatakse puuvilju ja šokolaadi, aga ka maitse järgi mis tahes koostisosi. See on ebatavaliselt õhuline ja uskumatult maitsev.

Hoolimata asjaolust, et vajame toorjuustu asemel kohupiima, pole juustukook esialgsest retseptist halvem. Selle valiku tegemine on aga palju soodsam, kuna toiduvalmistamisel kasutatavad juustud on tavaliselt palju kallimad. Samal ajal "sulab" see kook suus ja meeldib kõigile magustoidu armastajatele.

Me vajame:

200 grammi pehmet väherasvast kohupiima;
1 muna;
5 banaani, võite võtta natuke üleküpsenud;
4 supilusikatäit suhkrut;
2 supilusikatäit jahu.

Küpsetusprotsess:
Kõigepealt haki banaanid nii, et need muutuksid kartulipüreeks. Kasutada võib mis tahes meetodit.Lisage muna ja jahu kohupiimale ja sõtku kuni saame ühtlase massi.
Seejärel segage tainas banaanidega ja asetage mass vormi.
Tõsta kook kahekümneks minutiks ahju, mida me eelkuumutame temperatuurini 180 kraadi. Küpseta seda kuni kook muutub kuldpruuniks. Niipea kui kuldne kiht ilmub, on kook valmis.
Söö koos oma lemmikkastmega või kaunistage vahukoorega. Meie juustukook on serveerimiseks valmis. Head isu!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate