No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Jaapanlased usuvad, et veregrupp määrab inimeste saatuse

by - esmaspäev, märts 02, 2020



Jaapani teadlaste arvates ei mõjuta veregrupp inimese saatust, küll aga tervist ja iseloomu. Jaapanis on veregrupp nii oluline, et selle kohta küsitakse juba esimesel kohtumisel. Teatavasti jagunevad inimesed nelja veregruppi, neist kõige levinumaks peetakse A-grupi verd.

Jaapanlased hoiatavad, et A-veregrupi inimestel on kalduvus haigestuda nn. tsivilisatsioonihaigustesse: infarkti, ateroskleroosi, suhkruhaigusesse, neerukivitõppe, kasvajatesse. Vaatame järgi mida siis räägib veregrupp sinu kohta?

A

Need inimesed on tõsised, introvertsed, mõistlikud, kannatlikud, häbelikud ning vaoshoitud. Nad on ka head partnerid ja usaldusväärsed kaaslased. Nad on perfektsionistid, kes oskavad teistega arvestada. Nende kõige halvemaks omaduseks on kangekaelsus.

B

B-grupi verega inimesed, on sõltumatud individualistid. Parimateks omadusteks on suur empaatiavõime, loovus ja optimism. Kuid sellest hoolimata võivad nad mõnikord väga egoistlikud olla. Selle veretüübiga mehed on suureltjaolt naistemehed.

AB

AB-grupi verega inimesi iseloomustab kõrge intelligentsus. Nad on väga ratsionaalse mõtlemisega introverdid. Mõnikord võivad nad liiga intensiivsed ja kriitilised olla. Paljud neist on kahepalgelised mis muudab nende usaldamise vägagi keeruliseks.

0

0-grupi verega inimene on enesekindel, sõbralik ja ambitsioonikas. Nad on suhteliselt riskialtid ja nad teevad kõike suure kirega ja entusiasmiga. Mõned inimesed arvavad, et nad jätavad endast pidevalt ülbe ja uhke mulje. Nad paistavad enda olemusega alati rahva seast silma.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate