No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vanga nõuanded: vabanege neist kolmest asjast!

by - neljapäev, mai 21, 2020


Teadsin alati, et on asju, mis meelitavad kuidagi ligi õnne! Pole asjatu öelda, et majas peaks olema hobuseraudu jms! Tänud, Vanga, nõuante eest!

Kui eemaldate ebasobivad asjad - kaob perest kohe masendunud meeleolust ja ükskõiksus kõige toimuva vastu. Nende negatiivse energia esemete hulka kuuluvad:

1. Erinevate katkiste ja pragudega nõud. Selliseid asju pole kategooriliselt soovitatav majja jätta. Isegi kui see on teie lemmik kruus - visake see minema. Meie esivanemad uskusid, et just nõud sümboliseerisid majas rikkust ja praod nõudel viivad peagi majas minema elavate inimeste heaolu.

2. Kunstlikud ehk tehis kimbud. Sellistes lilledes pole elu. Ja need pole mõeldud elavatele inimestele. Sellised asjad aitavad kõige rohkem kaasa maja sisemise atmosfääri halvenemisele. Ka kõige ilusmad kunstlilled ei asenda elavaid orhideesid ega roose. Parem on taimed istutada potti kui tehislilledega surnud energia omale majja tuua.

3. Vanad kappi seisma jäänud riided. Igas kapis on asju, mida pole aastaid kandnud. Või oma lemmikjalatsid, mida on kahju välja visata. Kuid kõik see ei too positiivset energiat, vaid masendab ainult kodu atmosfääri. Seetõttu on parem sellistest asjadest lahti saada.
Neid pole vaja visata. Võite anda abivajavatele inimestele ja nii hea teo, et parandada enda aurat.

Kõik need näpunäited on mõeldud elamispinna puhastamiseks "energiaprahist". Kuid nende rakendamine toob käegakatsutavat kasu. Tõepoolest, pole asjata, et inimesed ütlevad, et mittevajalikud asjad asendatakse tingimata uutega - aga seda kasulike ja vajalikega. Ja võib-olla, visates/ andes ära vana mantli, saate vastutasuks lõpuks kauaoodatud kasuka ...

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate