No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

12. DETSEMBRIL 2020 AVATAVAD VALGUSEVÄRAVAD

by - kolmapäev, detsember 09, 2020


Sel aastal avatakse särava värava uksed 12 detsembri hommikul kell 6 ning portaal suletakse 21. detsembril kell 3.15 ja suletakse päikesetõusul täielikult ...
Selle ajaperioodi jooksul on meil võimalus aktsepteerida kõrgete vibratsioonide energia vooge ja siseneda oma teadvuse kõrgematesse dimensioonidesse, nendesse dimensioonidesse, kuhu igaüks meist on valmis sisenema individuaalselt, kui me kasvame isiklikult ja sagedustel, millel vibreerime. Juba esimesel detsembril algas uus suurenenud vibratsioonilaine.
See on omamoodi ettevalmistus tugevamateks energiateks, mis voolavad läbi portaali 12-12.

Nüüd lähevad maale erkvalge ja tulipunase värvusega kiired ... transformatsiooniprotsessid jätkuvad... neid energiaid kutsuvad kõrgemad jõud, et veelgi sügavamalt puhastada planeedi maa ruumi ja inimkonna teadvust.

Tuletan teile meelde, et iga uus energialaine ja valgusportaalid kannavad üha peenemaid kõrge vibratsiooniga energiaid, mis tähendab, et igaühel meist on ainulaadne võimalus ennast pidevalt täiendada ja õppida meie vaimu olemust ... selleks peate lihtsalt avama oma südame ja usalduse elutähtsa energia vooge, siis mööduvad kõik protsessid nii psüühika kui ka keha jaoks hõlpsalt ja peaaegu märkamatult ...

Ärge seiske eluvoolule vastu ja siis märkate, kuidas su reaalsus täitub rõõmu ja õnne, elate täielikult iga hetke ja kogete kõige ülevamaid kogemusi.

Võta vastu kõik küljed... ja täida iga armastuse killuke energiaga... kui teadvustad ja aktsepteerid fakti, et kuulud ühtsesse voolu, puhastub sinu teadvus nendes energiates ja laieneb multidimensionaalsuse tasandile...

Igal suureneva vibratsiooni perioodil vabaneme vanadest hävitavatest programmidest ja uskumustest, samuti kogunenud emotsioonidest ... ja avardame üha enam oma piiritut teadvust.

Valgusväravast 12:12 sisenemiseks ja pea ees sukeldumiseks selle kuldenergiasse, pole rangeid reegleid ja piiranguid, ainus asi, mis väravast sisenemise hetkel kaasas olema peab - on maagiline võti nimega SIIRUS... Me peame alati meeles pidama, et kõik universumi väravad avanevad ainult siis, kui oleme oma kavatsustes siirad ja puhtad.

Nagu eelnevalt öeldud, läbides värava12:12, saavad paljud meist siseneda teadvuse kõrgeimatesse dimensioonidesse ja harjuda dimensiooni energiatega. Paluge oma vaimul, juhendajatel ja mentoritel need energiad ühtlustada ja jaotada annustena kõigil teie olemuse tasanditel ... Parim on enne magamaminekut, kui keha ja vaim puhkavad ... sukelduge endasse ja paluge oma vaimul viia une ajal teadvus sellesse dimensiooni, milleks olete praeguseks valmis.

Unenäos on teil lihtsam harjuda kõrgete vibratsioonidega ja nii jõuate järk-järgult sellisesse seisundisse, et saate pidevalt viibida oma teadvuse kõige kõrgemates dimensioonides ... valguse väravatest läbi minnes ja muundumise energiaga täites aktiveerub meie mälu ... kõrgemad jõud näitavad meile oma kõrgemaid aspekte ja aktiveerivad meie vaimu kõik võimalused täielikuks ärkamiseks ja taipamiseks, kes me oleme... 

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate