No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Miks me kaotame asju: universum hoiatab!

by - pühapäev, detsember 20, 2020




Universum annab hädadest õigeaegselt teada, et meil oleks aega nendeks valmistuda või sündmuste kulgu muuta. Selliseid esialgseid signaale on kasulik märgata ja kasutada igapäevaelus.

Hoiatused tulevad täiesti erinevatel viisidel: läbi inimeste, reklaami, mõtete, tunnete, unistuste, leidude ja kadumise.Täna räägime 12 märkidest, mis näitavad eelseisvat ohtu või vajadust muuta midagi elus.

1. Kõrvarõnga kaotamine -on hoiatus enne negatiivseid sündmusi, mis on seotud elu raskuste ja pere probleemidega. Pöörake erilist tähelepanu oma tunnetele - kuula märke emotsioonide tasandil. Äkiline rõõm, naer - õige lahenduse näitajad. Viha, äng, ärritus - hoiatus ohu eest.

2. Rahakoti, raha, telefoni kaotamine - pöördusite kuhugi valesti. Finantsiliselt seotud väärtuslike asjade kaotus on äratus, mis sõna otseses mõttes käsib teil naasta õigele eluteele. On aeg mõelda elule, oma kutsumusele ja hoolitseda enda eest. Need, kes reageerivad õigesti esimesele hoiatusele, saavad lõpuks kaotatu tagasi ja korrutavad selle.

3. Kinda kaotamine - on oht sattuda ebameeldivasse olukorda, saada pealtnägijaks või osaleda tõsises konfliktis. Universum võimaldab teil takistada negatiivse stsenaariumi rakendamist.

4. Kaelaehe-risti, talismani kaotamine - hädad on lähedal, tragöödia, ebaõnnestumised. See on märk sellest, et tuleb “midagi" muuta ja praegune eluviis tuleb “ümber kujundada”.

5. Autovõtmete kaotamine  on väsimuse märk, Kui võtmed kaotatakse väljaspool kodu, on see signaal sellest, et õnn libiseb käest ja depressioon hakkab võimust võtma.
Sellises olukorras on oluline vaadata enda sisse, vabaneda liigsest negatiivsusest ja sisemisest pingest.

6. Kodu võtmete kaotamine on signaal perekonna pingetest. Võimalik on skandaal, reetmine, pere lagunemine. Sageli peitub põhjus meis endis. Võib-olla peaksite oma ellu vaatama teisiti, mõistma, mis häirib või muret teeb.

7. Käevõru kaotamine tähendab eelseisvaid väiksemaid probleeme töös või isiklikus elus. Universum vihjab, et on aeg telefonis parool vahetada või töökoht kontoris kindlustada.

8. Väikeste esemete - kontori võtmete, märkmiku, pliiatsi - kaotamine tähendab, et teised ei võta teie otsuseid, sõnu ja tegusid tõsiselt ning selle põhjuseks on soovimatus oma elu eest vastutada, hirm kohustuste ees.Probleemi mõistmine ja lahendamine on oluline, siis alles muutub elu paremuse poole.

9. Mõne inimese telefoninumbri või aadressi kaotamine
on märk soovimatus hoida ühendust adressaadiga. Võib-olla üritab Universum teid eemal hoida muredest ja probleemidest, mida uus tuttav võib kaasa tuua.

10. Koti kaotamine - on aeg tegevusvaldkonda muuta. Teie praegune töökoht on vastuolus teie karmakutsega. Võimalik, et saavutate selles ametis edu, kuid vaimselt ei too see rahuldust. Oluline on mõelda oma tulevikule.

11. Keti või sõrmuse kaotamine - läheduses on palju kadedaid ja halbu inimesi. Mõlemad esemed neelavad negatiivsust ja negatiivset mõju. Kui olete oma ehted kaotanud, tähendab see, et teie peale langes kellegi teise viha. Proovige välja peilida, kes see võiks olla ja vähendage temaga suhtlemist.

12. Prillide kaotamine - sinu kohta levitatakse ebameeldivaid kuulujutte. Universum hoiatab, et kellegi teise kadedus võib tõsiselt kahjustada teie mainet, takistada äri- või armastussfääri arengut. Oluline on panna endale energiakaitse või muuta oma käitumist.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate