No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Must nimekiri: mida ei tohi 2021 härja aastal kinkida

by - teisipäev, detsember 29, 2020


Uusaasta on kohe saabumas ja tulemas erinevaid üritusi, kus vaja kingitusi teha. Paljud soovivad sugulasi ja sõpru üllatada, kuid oluline on mitte ainult kingitus osta, vaid ka mitte sellega mööda lasta. Valge metalli härja aastal tuleks paljudest asjadest loobuda, et mitte endale ja lähedastele probleeme tekitada.
On oluline teada, millised kingitused ei sobi kingiks uuel aastal. Siin on kingituste must nimekiri, mille tõttu võite härja viha alla sattuda.

1. Vannitarvikud.

Seepi, šampooni, rätikuid ja muid veeprotseduuride jaoks vajalikke esemeid ei tasu 2021. aastal kinkida. Valge härg pesemist eriti ei armasta ja tõenäoliselt ei hinda ta selliseid kingitusi.

2. Asjad mis on punased.

Sõnn on loomult üsna konservatiivne, kuid punase rohkus võib teda ajendada agressiivselt käituma (justkui lehvitada punast rätikut härja ees). Aastal 2021 on parem loobuda punastest kingitustest, et vältida aasta patrooni viha ja mitte tekitada probleeme iseendale ja lähedastele.

3. Kell.

Seda kingitust peetakse põhimõtteliselt halvaks ja kingituna võib sellest saada tõeline needus. Seisvad seierid tõotavad probleeme, seega peaksite sellisest kingitusest keelduma.

4. Nipsasjad.

Härg on pragmaatiline loom, kes hindab kasulikke asju, mitte nipet-näpet tolmukogujaid. Asjad, mis pole majapidamises kasulikud, kuid risustavad vaid maja ruumi, ei hinda Härg seda, kes sellise kingituse valis, ega kingituse saajat.

5. "Tühjad" kingitused. 

Tühjadena kingitud vaasid, rahakotid, kotid, ähvardavad suured mured ja rahalised probleemid. Mis tahes energia võib ilmneda tühimikus ja enamasti on see negatiivne. Tühi rahakott on rahapuuduse sümbol ja kott maja heaolu puudumist. Tühjad vaasid põhjustavad kõige sagedamini üksildust ja tülisid lähedaste vahel. Ükski neist kingitustest ei meeldi 2021. aasta patroonile.

6. Tätoveeringud- iluprotseduurid.

Mõnikord soovite oma lähedastele teha midagi toredat ja anda neile tõestus kui olulised nad on, või maksta mis tahes kosmeetilise protseduuri eest. Kõige ebainimlikum Härja suhtes on tätoveering, mida seostatakse aasta patrooniga valusa kaubamärgiga. Te ei tohiks teha kosmeetilisi protseduure, kui need on suunatud teie välimuse muutmisele. Sõnn armastab loomulikkust ja pole tõenäoliselt halastav nende suhtes, kes loodusliku ilu unarusse jätavad.

7. Nahktooted. 

Kõik pärisnahast kingitused on 2021. aastal tabu. Selline kingitus ajab uue patrooni marru ning see võib tekitada palju probleeme inimesele, kes on provokatiivse teemaga nii läbimõtlematu.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate