No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

7 olulist asja, mida enne uut aastat teha

by - esmaspäev, detsember 14, 2020


Uue aasta saabumine sümboliseerib justkui uut algust.
Seetõttu peate seda uut etappi alustama hästi ettevalmistatuna. Ja oleme teinud nimekirja, mida peate enne uut aastat tegema. 

Millised asjad peavad olema tehtud enne aastavahetust.

7 olulist asja:

1 Andestage ja paluge andestust

Tehke endale uusaasta vaimne kingitus, alustage seda puhta südametunnistuse ja meelerahuga. Selleks peate lahti laskma kõikidest vanadest probleemidest, andestades teistele ja paludes ise andestust. See on kõige olulisem ja raskem asi, mida teha.

2 Jäta hüvasti

Tuleval aastal millegi uue jaoks ruumi saamiseks peate millegi vanaga hüvasti jätma. Kriipsutage oma elust maha asjad, mis on teid pikka aega häirinud: mittevajalikud asjad, õnnetud suhted või mürgised inimesed.

3 Täida kõik antud lubadused

Nüüd on aeg vana aasta lõpuks kõik võlad ära maksta ja lubadused täita.

4 Leppige sellega, mida ei saa muuta

Ja ka peate proovima leppida asjaoluga, et kõike te ei saa muuta. Mõni peab aktsepteerima lähedase, lapse või vanema negatiivsete omadustega. Ja keegi peaks lõpetama haiguse süüdistamisega ning hakkama tegelema paranemisega.

5 Meenuta head

Peaksite oma mälu põhjalikult pingutama ja meenutama kõiki häid sündmusi, millega selle aasta jooksul olete kokku puutunud.

6 Olge tänulik

Nüüd on käes tänulikkuse aeg. Koostage nimekiri asjadest, mille eest olete Jumalale või saatusele tänulik. Psühholoogid üle kogu maailma soovitavad muuta see kasulikuse tava oma elu tavapäraseks osaks.

7 Loo

Ja alles pärast kuue ülesande täitmist saate jätkata viimasega - piduliku õhkkonna loomisega. Püüdke muuta see puhkus enda ja oma lähedaste jaoks tõeliselt eriliseks ja maagiliseks.

Kui saate tehtud kõik need 7 punktid, tunnete uuel aastal uskumatut jõudu ja sisemist rahu. Seetõttu soovitame teil mitte asjadega viivitada ja alustada ülesannetega niipea kui võimalik!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate