No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

3 targemat sodiaagimärki: üks neist näeb sõna otseses mõttes sinust läbi

by - kolmapäev, mai 10, 2023

 


Nende märkide all sündinud püüavad alati asjade ja sündmuste sisse vaadata, mitte pinnapealdelt asjade pinda kriimustada ...


Igal sodiaagimärgil on oma tugevused. Kui rääkida intelligentsusest ja taipamisest, paistavad mõned märgid teiste seast rohkem silma.

Uurime välja, kes on maailma targem...


Kaksikud

Need on suurepärased uurijad ja lapsepõlvest alates muutub kõik, mis nende vaatevälja satub, satub uurimisobjektiks.

Nad on loomult uudishimulikud, nii et nad leiavad alati enda jaoks midagi huvitavat, kuid sagedamini eelistavad kaunite kunstide valdkonda. Kaksikud on tõeliselt naljakad ja vaimukad, nendega on huvitav koos olla ja neid ümbritsevad alati inimesed, kellega saab rääkida sügavatel teemadel.

Kui rääkida armastusest, siis Kaksikud püüavad leida endale intellektuaalse partneri, sest nad vihkavad tühja juttu.



Skorpion

Pole ühtegi märki, mis oleks läbinägelikum ja intuitiivsem kui Skorpion. Tänu oma arenenud intuitsioonile näevad nad sõna otseses mõttes sinust läbi.

Selle märgi all sündinud püüavad alati enda sisse vaadata, mitte ainult pinda kriimustada. Nad sukelduvad igasse asjasse ja igasse nähtusesse nii sügavale kui võimalik, et näha toimuva tegelikku olemust.

Kuid ärge kunagi proovige nendega manipuleerida, sest tal on teid lihtne läbi hammustada. Skorpionid suudavad näha teie varjatud kavatsusi.



Ambur

Amburid, nagu ka Kaksikud, eristuvad uudishimu ja sisemise entusiasmi poolest. Seetõttu tunnevad nad alati vajadust juurde õppida. Samas võib Ambur esialgu jätta üsna kergemeelse inimese mulje. Esmamulje on sel juhul aga petlik.

Üks Amburi tugevusi on suhtlemisoskus. Nad saavad ümbritsevatega hästi läbi. Amburid võidavad kergesti uute tuttavate sümpaatia. Pealegi saavad nad kohe aru, milliste inimestega nad kokku puutuvad. Ja kas see tutvus on üldse midagi väärt.

Selle sodiaagimärgi esindajate hulgas on palju teadlasi. Matemaatika ja loodusteadused on nende lemmikainete hulgas.

Amburid soovivad alati ennast parandada ja endasse investeerida.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate