No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

ROOSA KVARTS- tingimusteta armastuse ja piiritu rahu kivi

by - esmaspäev, mai 01, 2023



See imeilus kivi muudab meid vastuvõtlikuks ilule selle kõikides avaldumisvormides. On tingimusteta armastuse ja piiritu rahu kivi.
 Romantiline roosa kvarts:

* Tõmbab ligi armastust, romantilisi tundeid.
Roosa kvarts on kõige tähtsam kristall südame ning südametšakra tervendamisel. Kui asetad selle kristalli voodi kõrvale või paigutad oma kodus suhete nurka, siis tõmbad ligi armastust. 

* toob Sulle õnnetunnet, sisemist rahu,
Kui hoida käes roosat kvartsi, siis võimenduvad su positiivsed afirmatsioonid, sest see kivi meenutab sulle su tegelikke ja kõrgemaid taotlusi. Roosa kvarts on kõrge vibratsiooniga kivi.

* Leevendab armu -või leinavalu. 
Roosa kvarts on parim emotsionaalse tasandi tervendaja.Vabastades väljendamata emotsioone ja hingepiina ning lahustades emotsionaalse sõltuvuse, leevendab ta sissepoole pööratud valu ning tervendab kaotusest tingitud kannatust. Aitab tekkinud suhteprobleemides leida lahendusi, õpetades andeksandmist, muutumist ja minevikust lahtilaskmist.

* Toetab olemusolevat suhet 
Samuti taastab või tugevdab partnerite vahelist usaldust ja harmooniat, avades su südame ja muutes su taas armastusele vastuvõtlikuks.Kristall, mis suudab negatiivse energia muundada armastuse energiaks. 
Suudab ka väga kalgistunud inimesi äratada ja suunata usaldamise, armastamise, andestamise ja rahumeelsuse poole.

* Õpetab, kuidas armastada iseennast ning julgustab enesele andestama. 
Roosa kvarts on parim emotsionaalse tasandi tervendaja.  Ka õpetab roosa kvarts, ennast aktsepteerima, äratades eneseusalduse ja eneseväärtustamise tunde ning kuidas elada oma elu õnnelikult.

*Asendamatu trauma-, kriisi või paanikaolukorras.
Roosa kvarts toimib siis kui esmaabi, rahustades ja energiavälju taas tasakaalu viies. See kivi eemaldab negatiivse energia ning asendab selle armastavate vibratsioonidega. Tugevdades empaatiat ja sensitiivsust ning aidates aktsepteerida vajalikke muutusi, on roosa kvarts suurpärane kivi näiteks keskeakriisi puhul, ent ka teiste elumuutuste korral. 

*Ema/lapse sideme tugevdamine
Tema vägi peitubki naiselikus tundlikkuses ja õrnuses, mis õpetab ümbritsevat reaalsust mõjutama pehmuse ja armastusega.

*Puhastab südame ebavajalikest energiatest nagu pahameel, alaväärsuskompleks, viha, kibestumine, armukadedus ja hirm
Negatiivne energia, hirmud, valulised hingehaavad ja muud tundemaailma vaevused aitab tugeva väega roosa kvarts Sinu energiaväljast lahustada ja vabastada. Tema mõjul tärkab armastamise võime, tundemaailm muutub pehmemaks, õrnemaks ja avatumaks, mahenevad meeleolukõikumused. 

*Parandab õrnalt hingehaavu ning leevendab stressi
Elavdab loomingulisust, fantaasiat ja loovust. Suhete ligitõmbaja ja arendajana taastab lähisuhetes usalduse ja harmoonia. Lõpmatu rahu kristall, tingimusteta armastuse õpetaja.

Sobilik tähtkujudele: Jäär, Sõnn, Kaksikud, Vähk, Lõvi, Neitsi, Kaalud, Ambur, Kaljukits, Veevalaja.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate