No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: valige roosivärv ja paljastage oma varjatud identiteet

by - neljapäev, mai 04, 2023




Roose peetakse maailma kõige ilusamateks lilledeks. Teadlaste sõnul ilmusid nad maa peale rohkem kui 40 miljonit aastat tagasi. Neid on erinevates variatsioonides ja värvides. Nagu teate, mõjutab värv inimese heaolu. Alateadlikult riietume me erinevate värvi riietesse, mis peegeldavad meie meeleolu. Värv on oluline, see mõjutab vaatleja hormoone, temperatuuri ja rõhku.

Värv aitab paljastada ka isikuomadusi. Alateadvus ütleb meile, milliseid värve valida, kui tahame väljendada oma tundeid, meeleolu või muret.

Sel eesmärgil ongi valmistatud antud test. Valige roosivärv, mis teile kõige rohkem meeldib. Leia pildilt oma roos ja saa teada, mida sinu valik tähendab.


VARIANT 1 (punane roos)
Kahtlemata võite öelda, et olete ekstravert. Sulle tihti ei meeldi alatihti midagi ja sa ei suuda samuti paigal istuda. Oled julge inimene, kes kõige rohkem võidab oma siirusega. Sul on hämmastav intuitsioon, tänu millele tunned sa igasugust valet. Kui olete kord petetud, ei usalda te seda inimest enam. Sulle meeldib, kui kõik on graafikus. Sa tead, mida sa tahad ja seetõttu püüdled kindla eesmärgi poole. Seetõttu oled pidevalt pinges ja ärritunud. Sa ei tea, kuidas stressiga toime tulla. Võtke kindlasti aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Looduse vaatamine või lühike jalutuskäik peaks teie elu paremaks muutma.


VARIANT 2  (roheline roos)
Peamine asi, mis teid iseloomustab, on südamlikkus. Sulle meeldib teiste eest hoolitseda ja lähedasi kaitsta. Teete kõik, et kaitsta oma pere rahu. Te ehitate müüri, mis isoleerib teid ja teie perekonda teid ümbritsevast maailmast. Kui sa ei õpi usaldama ja riske võtma, ei suuda sa oma elus toimuvate muutustega kohaneda. Pidage meeles, et teie enda võimed ja anded võivad muuta seda, kuidas te maailma tajute. Sa pead lihtsalt lõõgastuma.


VARIANT 3  (oranz roos)
Sinu valik näitab, et oled väga tundlik inimene. Mõnikord annate vabad käed emotsioonidele, mis teid haaravad täielikult. Sageli tunnete, et te ei sobi ümbritseva maailmaga kokku. Kõik see juhtub ainult tänu sellele, et teil on erakordne tundlikkus ja empaatia. Te ei ole endas ja oma võimetes kindel ning sellega tuleb midagi ette võtta. Sa ei mõista, kui palju sa väärt oled ja kui palju varjatud annet sul on. Proovige endasse rohkem uskuda ja ümbritsege end inimestega, kes aitavad teie enesehinnangut tõsta.


VARIANT 4  (vikerkaarevärvi roos)
Loovus, rõõm ja loomulikkus – see on sinu teine ​​mina. Sul on võime tajuda elus ainult positiivseid asju. Sulle tundub et maailm on huvitav koht, mistõttu tahad alati midagi uut õppida või uusi asju kogeda. Võtad sageli enda peale uute projektide, ideede ja tegude elluviimise, kuid mõtled kiiresti ümber. Sellest hoolimata on sul palju omadusi, mida võid kadestada. Püüdke mitte meelt heita ega ka teha kõike korraga. Ainuüksi sellest tormamisest edu saavutamiseks ei piisa.


VARIANT 5 (kollane roos)
Oled kõige suhtes ettevaatlik. Kipud keskenduma tulevikule. Sa ei pööra tähelepanu sellele, mis praegusel hetkel sind ümbritsevas maailmas toimub. Teie mõtted rändavad teie peas aastaid. Peatu, keskendu siin ja praegu olemisele. Lõpetage muretsemine asjade pärast, mis ei peaks isegi juhtuma. Proovige elada paremini ja hoolikamalt.


VARIANT 6  (sinine roos)
Palju õnne! Oled selline inimene, kes teab, kuidas oma unistused teoks teha. Tänu erakordsele enesedistsipliinile viite kõik lõpuni. Võid olla teistele inimestele suureks eeskujuks. Töötate nii hästi kui suudate, kuid teete seda kire ja naudinguga. Sinu jaoks on elu nagu redel, milles roninite üles. Edusammud ja areng on teie elu kõige olulisem osa. Teil on õigus, kui ütlete, et kõik, mida te elus teete, saadab edu.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate