No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline on teie sodiaagimärgi hingeloom

by - teisipäev, mai 09, 2023




Lääne astroloogia on viimaste sajandite jooksul tohutult arenenud, kuid selle põhiprintsiibid on sügavalt juurdunud Babüloonia filosoofias. 12 sodiaaki moodustavad lääne astroloogia aluse ja on tugevalt mõjutatud loodusjõududest. Lisaks võrdlevad eksperdid sageli mõnda sodiaaki muude loomadega kui sümbolid, millega neid tähistatakse. Neid tuntakse vaimuloomadena ja selle teooria põhjal on iga sodiaagimärgi jaoks ideaalne vaimloom.

Öeldakse, et inimesed on arenenud loomadest ja nad kannavad endas suuremat osa oma karmast ja varasemate elutarkustest ning mõningaid intrigeerivaid jooni. Arvatakse, et iga sodiaagimärk on seotud vaimuloomaga, kes on nende jaoks õnnelik ja peegeldab nende põhiomadusi ja temperamenti. Meie esivanemad kutsusid esile teatud õnnelike loomade vaimud, et saada salasõnumeid ja tarkust enne jahile minekut või tähtsa ülesande täitmist või reisile asumist.

Siin on 12 sodiaagimärki ja nende õnnelikud hingeloomad

Jäär (21. märts – 19. aprill) – kull
Tugev, raevukalt iseseisev, teotahteline ja ülimalt ambitsioonikas, tuline Jäär, keda leiab ideaalse paari kullile omaste omadustega. Nad on väga enesekindlad, ehkki pisut kannatamatud. Seda märki mõjutab planeet Marss, mis sümboliseerib kirge ja ambitsiooni. Nad on seega sündinud juhid ja kullid kehastavad sarnaseid omadusi.


Sõnn (20. aprill– 20. mai) – karu
Seda maamärki sümboliseerib taevane härg ja seda juhib planeet Veenus, mis esindab armastust ja raha. Nad armastavad kõike luksuslikku ja mõnikord peetakse neid väga kangekaelseks. Karu isikustab neid omadusi täpselt ja tähistab füüsilist ja vaimset jõudu.


Kaksikud (21. mai–20. juuni) – liblikas
Seda sõbralikku, halastamatult uuenduslikku ja positiivset õhumärki kutsutakse tabavalt sodiaagi “sotsiaalseks liblikaks” ja seda valitseb suhtlusplaneet Merkuur ja seda tähistab Kaksikute sümbol. Liblikas on tema täiuslik vaimloom, olles kerge, värviline ja sumiseb alati ringi, et alustada või olla osa uutest ettevõtmistest.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) — põder
See neljas sodiaagimärk on mõjutatud veeelemendist ja seda peetakse äärmiselt tundlikuks, samuti kaugeks ja tujukaks. Märki juhib kuu ja selle vaimuloom on põder. Vähid on üsna tabamatud ja häbelikud, et näidata oma tõelist olemust ja taanduda oma kesta, et vältida ebamugavaid olukordi. Küll aga hoiavad nad kinni inimestest ja olukordadest, millesse nad on kiindunud.

Lõvi (23. juuli – 22. august) – lõvi
Mis oleks parem vaimloom seda tulemärki tähistada kui tema enda sümbol? Lõvi vaimloom on lõvi ja metsaline sisendab selle märgi vaimu nagu ükski teine loom. Päikest valitsetavad Lõvid on ambitsioonikad, raevukalt kaitsvad, populaarsed, igati kuninglikud, helded ja nende süda sobib kuningale. Nende atribuutide omamise tagakülg on see, et sellesse märgisse kuuluvaid inimesi peetakse pisut nartsissistlikeks, kuid nad on tegelikult soojad ning armastavad ja saavad tähelepanu kõikjal, kuhu nad lähevad.

Neitsi (23. august – 22. september) — rebane
Terav, väle ja vankumatu, rebast seostatakse metsa targema looma omadustega. Neitsi maamärki  mõjutab planeet Merkuur. Teadaolevalt võtavad nad kogu teabe vastu ja kasutavad seda oma paremaks muutmiseks. Nad sobivad hästi elamiseks materiaalses maailmas, on juurdunud oma uskumustesse, kuid on väga kohanemisvõimelised, täpselt nagu rebastel.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) – luik
Elegantset, ilusat ja sama edevat Kaalude intelligentset, võluvat ja seltskondlikku õhumärki võiks mitmel põhjusel võrrelda luigega. Kaalud on ilu tundjad, kuna nende üle domineerib planeet Veenus, mis mõjutab ilu ja rikkust. Neile meeldib olla meeldiv ja hinnatud ning nad on ka üsna populaarsed.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) – madu
Seda veemärki mõistetakse sageli valesti ja teda tajutakse valesti kui kardetud, kättemaksuhimulist ja ohtlikku. Kuid see pole nii, sest nende sügav emotsionaalne mõtteviis ei ole igaühe tassikest teed. Seda kardinaalset veemärki, mis on teadaolevalt väga tähelepanelik ja ümbritsevate inimeste suhtes ettevaatlik, seda võib kõige paremini esindada madu. Neil on sarnased omadused ning nad on nii õrnad ja sissepoole vaatavad kui ka kättemaksuhimulised, kui olukord seda nõuab. Seda märki mõjutab planeet Pluuto, mille eesmärk on hävitamine ja taastumine - mida esindab hingeloom madu.

Ambur (22. november – 21. detsember) – punane panda
Vabameelne ja orgaaniliselt seiklushimuline, seda sodiaagi viimast tulemärki valitseb uurimisplaneet Jupiter. Muutuv märk soovib alati uusi asju õppida, kuna ta tüdineb ruttu ja talle ei meeldi rutiin. Punane panda on Amburi hingeloom, sest neil on oma olemuse osas sarnased tunded. Armastav, nakkava energiaga ja piisavalt nutikas, et ebasoodsates oludes ellu jääda, kuigi käitumine on pisut ebajärjekindel, demonstreerib Ambur neid omadusi nagu oma hingeloom.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) – hunt
Kaljukitse viimast maamärki valitseb planeet Saturn, mis paneb erilist rõhku elus reeglite järgimisele. Sarnaselt oma vaimuloomaga rändab see fikseeritud märk karjades, tähtsustab perekonda, käitub reeglite järgi ja on teadaolevalt kindel oma tehingutes. Negatiivne külg on see, et Kaljukits on veidi jäik ja teda peetakse sageli liiga igavaks, kuna nad on huvitatud rutiinidest.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) – küülik
Seda viimast sodiaagisüsteemi õhumärki, Veevalajat, mida valitseb Neptuuni planeet, taotleb revolutsiooni oma olemuse igas mõttes. Vaimukad küülikud kehastavad neid omadusi suurepäraselt. Nagu küülikud, näivad ka Veevalajad olevat osa oma ümbrusest, kuid mõnel tasandil eraldatud, mõtledes alati uuele teekonnale, mille plaanid ette võtta.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) — kalad
Viimane sodiaagimärk on veemärk ja üsna tabavalt on selle jaoks parim vaimloom kala, sama mis tema sümbol. Kujutlusvõimeline, reaalsusest välja lõigatud ja väga loominguline märk on kõige rahulikum ja meditatiivsem. Kaladest õhkub vaimset energiat ja rahulikkust, mis on täpselt see, milleks Kalade isiksus on.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate