No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

21 päevane veerituaal

by - laupäev, juuli 22, 2023



Rituaal neile, kes hetkel lahendusi otsivad. Kõik, mida selleks vaja on, on klaas vett. Veest on üsna palju räägitud, kuid rohkem on endiselt veel teadmata.
On olemas 2 tüüpi vett: 1. Sisevesi – see asub meie kehas. 2. Väline vesi – mis asub meie ümber.
Nende kahe maailma ühendamiseks peate 21 päeva jooksul (võimalusel kauem) tegema järgmist harjutust: Iga päev enne magamaminekut valage klaas vett ja sisestage seda juues oma oodatud olek. Näiteks tahad olla hea tervise juures. Seega kujutage ette ja tunnetage end sellisena, nagu soovite saada. Joo pool klaasi vett ja mine magama. Hommikul ärgates tehke sama, mis õhtul enne magamaminekut ja jooge ülejäänud vesi ära.
Paljud inimesed on tulemuste üle üllatunud, mõned on šokeeritud ja mõne inimese jaoks ei pruugi muutused esialgu märgatavad olla, kuid need muudatused on kindlasti olemas. Tänu sellele meetodile saad, mida tahad, kergesti vabaneda oma halbadest harjumustest, meelitada oma ellu kuulsust, edu, partnerit, tervist jne
Sellel rituaalil on sügavaim tähendus. Asi on see, et vesi suudab teavet absorbeerida ja talletada, meie aju töötab öösel kolmkümmend korda aktiivsemalt kui päeval ja 20 päevaga toimub kehas täielik veevahetus. See ongi kogu saladus.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate