No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas lapse hing valib omale ema

by - pühapäev, juuli 09, 2023



Kuidas lapsed tulevad meie maailma, valides omale vanemaid.

Selgub, et inglid saadavad meid Maale ja lapsed saavad seal üleval oma vanemaid valida! Paljud vanemad räägivad, et millalgi lapse lapsepõlves, kui lapsed olid juba rääkima õppinud, kuid mitte veel piisavalt suured, et oma lugu teadlikult sõnastada ja struktureerida, rääkisid nad teisest elust siin maa peal.

Lapsed, kes ei osanud veel asju isegi õigete nimedega nimetada, kirjeldasid oma sõnadega teist elu, rääkisid hämmastavaid üksikasju ning mõnel juhul oli seda isegi võimalik kontrollida. Just siis selgus, et tuhandete kilomeetrite kaugusel teises keeles suheldes reprodutseeris laps teise inimese elu, keda enam pole elavate kirjas.

Mitte ainult Indias hakati mõtlema reinkarnatsioonile ja hinge igavikule. Oleme saanud kinnitust, et meie hinged tulevad ikka ja jälle tagasi – samasse klanni, karmavõlgu kustutama või proovides elada oma uues kehastuses paremini.

Paljud emad on märganud, et lapsed justkui mäletavad väiksena osaliselt, kust nad pärit on, kuidas nad ema valisid ja mõningaid pisidetaile. Lugusid laste hämmastavast mälust enne sündi, on päris mitmeid. Me omistame need ilmutused sageli lapsepõlve fantaasiatele, kuid 4 aasta pärast (kõige sagedamini), 7 aasta pärast ja 10 aasta pärast ei kuule neid peaaegu kunagi - lapsed ei mäleta neid enam.

Ja veel üks asi: kui maailmas on juba tohutul hulgal selliseid tõendeid, ning need kõlavad peaaegu identselt - see tähendab, et on aeg leppida sellega, et lapsed, kui kõige siiramad ja kõige puhtamad olendid Maal jagavad meiega selliseid mälestusi, sest see ongi see mis nendega tegelikult juhtus.

Kuidas lapsed meie maailma tulevad: 


Ühe ema jutustus:
Ma küsin lapselt: “Poeg, kust sa tead? Kas isa rääkis sulle?"
"Ei," ütleb ta, "ma nägin sind ülalt, nad näitasid sind mulle ja ütlesid, et sinust saab minu ema!"


Peale seda hakkasin oma sõpradelt-tuttavatelt selle nähtuse kohta küsima ja selgus, et mitte ainult minu laps ei “mäleta”, kuidas ta enne sündi oma emale kuskilt otsa vaatas. Mu sõber rääkis mulle salaja, kuidas tema tütar hiljuti reetis:
Nad olid lapsega mustvalgeid vanu pilte albumist vaadanud. Nähes ühte pilti, millel oli vana habemega mees, ütles tütar:
"See lopsaka punase habemega vanaisa ütles teile kõigile tere ja, et ta palvetab teie eest!"
Sellises vanuses lapsel pole huvi eriti vaadata must-valget fotot, kui neil on tavaliselt heledad värvilised raamatud. Seetõttu jõudsid nad mehega pärast emaga rääkimist järeldusele, et tütar nägi tõesti oma vanavanavanaisa enne sündi!


Siis sattusin mänguväljakul jutule teise noore emaga. Ta rääkis, kuidas tema poeg kirjeldas, kuidas neile näidati mingisugusel ekraanil onusid ja tädisid ning nad valisid sealt oma vanemaid.


Teine 4-aastase tüdruku ema rääkis, kuidas tema tütar ütles: "Ja kui nad mind teie kõhtu saatsid, lendas sisse ingel ja ütles, et ma saan nime hea tädi järgi, kes mind aitab."
Tüdruk ei teadnud, et kui ta ema oli rase, siis ühel päeval veidi enne sünnitust libises ta ja kukkus, ning üks möödaminev naine aitas teda, viis haiglasse ja jäi sinna seni, kuni sai teada, et kõik on korras. Selle naise auks otsustas mu ema oma tütrele nime panna aidanud naise järgi!


Kõige hämmastavam lugu räägib ühest tüdrukust. 2,5-aastaselt andis ta vanematele teada, et veel 2 poissi on valinud tema ema ja isa koos temaga. Aga ühel ei lubatud neid vanemaid valida aga teisel kästi valmistuma hakata.
Aasta hiljem oli naisel nurisünnitus – nad kaotasid poisslapse. Ja 2 aastat hiljem sünnitas ema terve poja. 
Nad mäletasid oma pisitütre ennustust ja nüüd jagasid seda lugu meiega.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate