No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Alkohol on hingeröövel!

by - neljapäev, juuli 27, 2023




Kes ja mis on Al-Kuhl?

Al-Kuhl on araabiakeelne sõna, millest alkoholi nimi on tuletatud.

Araabia keelest tõlgituna tähendab Al-Kuhl: Vaim neelab keha või teise sõnastusega kurjuse tume mõjutaja.
Kas on tõsi, et araabiakeelne termin "al-kuhl" tähendab "keha sööv vaim"?
Eesti keeles oleme kõik kuulnud alkohooliku kohta öeldavat, et see inimene on"viinakuradi kätte jäänud"

Kui me tarbime suures koguses alkoholi, siis tegelikult ammutame oma kehast hinge olemuse. Keskkond muutub nii saastatud ja mürgiseks, et meie tõelisel vaimul ei jää muud üle, kui tingimuste paranemiseni lahkuda, võimaldades teistel madalama vibratsioonisagedusega olemitel meid "hõljuma" viia.

Al-Kul on muutnud üksikud hinged nende endi halvimaks õudusunenäoks. Al-Kuhl on muutnud armastava perekonna vihatud vastasteks. Al-Kuhl on hävitanud paljude heade meeste ja naiste elud, kuid ta võib endiselt vabalt maa peal ringi rännata, põhjustades maal kaose.

Loodan, et see, mida ma täna teiega jagan, võib olla otsustavaks teguriks teie valikul, kas Al-Kuhliga liituda või mitte.

Kui me tarbime suures koguses alkoholi, tõmbame oma kehast hinge essentsi välja. Keskkond muutub nii saastunud ja mürgiseks, et meie tõelisel vaimul ei jää muud üle, kui lahkuda, kuni tingimused on paremad, võimaldades teistel madalamate võnkesagedustega olemitel meid "hõljuma" viia. See on osa põhjusest, miks me mälu peale korraliku pidu on kui "mustas augus" sest me ei mäleta eriti toimunud drastilisi sündmusi.
Mõelge, miks kangemaid alkohoolseid jooke nagu piiritus nimetatakse "spirit"(inglise keeles) tõlgituna eesti keelde "hing/vaim"?

Oluline on meeles pidada, et mitte madalama sagedusega olend ei pea tegelema tagajärgedega, oh ei, tema on selleks ajaks ammu kadunud, kui te tema tegude kahjudega tegelete. Hoopis teie tõeline hing, ehk teie ise, kes võtab kogu vastutuse ja tegeleb tagajärjedega.
Võib-olla ütlete: "Aga ma ei kontrollinud oma tegevust alkoholi joobes, siis kuidas ma olen süüdi?"
Aga Teie otsustasite Al-Kuhli tarbimises osaleda, seega peate maksma oma tegude eest kallist hinda.

Siin on 2 peamist põhjust,miks inimesed kasutavad sellist kuratlikku jooki;

Nad otsivad elust põgenemist: paljud inimesed töötavad sellistes töökohtades ja tehes tööd, mida nad vihkavad, või elavad elu, mida nad vihkavad, mistõttu nad otsivad põgenemist igapäevaelu pingete eest. Paljud inimesed veedavad 5 päeva nädalas nig nädalavahetuse saabumiseni oodates tunde nädalavahetuseni, et minna välja ja pidutseda, et elu ajutiselt unustada.
Nad otsivad lahendust õnnele: Paljud inimesed, kes ei ole oma elus teatud asjaoludega rahul, kasutavad tugevat joomist, kuna nad usuvad, et see on õnnelahendus –   ei mõista, et alkohol ainult võimendab nende praegust emotsiooni (viha, solvumine jne). Mitte ainult see, vaid see põhjustab neile hiljem rohkem viletsust.

Alustuseks, jah, alkohol võib pakkuda neid kahte asja  – põgenemisvormi ja õnnetunnet. Kuid kui annus muutub suuremaks ja harjub sagedamini, hakkate nägema nende mõjude vastupidisust.

Vaatamata nendele kuratlikele mõjudele, millest kirjeldasin, on ohtralt joomist ka palju negatiivseid tervisemõjusid.

Nüüd sügavamad põhjused…

Esiteks, alkohol tuimestab teie tõelise mina, teie tõelise jõu ja potentsiaali. Vähendades oma vibratsioonisagedust, võib alkohol hoida teid lõksus. Raiskate oma väärtusliku aega.
Teiseks paneb see inimesi mõtlema, et vastused nende probleemidele peituvad väljaspool nende mina, et see peitub pudeli põhjas, kuid mis lõppkokkuvõttes tekitab ainult probleeme. See on nõiaring, mille eesmärk on elanikkonda veelgi orjastada, et hoida meid kontrolli all.

Lõpetuseks, kui inimesed joovad end purju ja jäävad mõneks ajaks madalama sageduse valdusesse, näete te tavaliselt vägivalda ja kurjust. See on selleks, et nad saaksid meie meeltesse hirmu tekitada, et tunneksime end nõrgana, tekitaks meile tunde, et oleme sellise kurjuse suhtes väga haavatavad. 
Teil on suur oht sattuda sellise kurjuse alla, kui järgite Al-Kuhli samme.
Mida nad tahavad, et te teeksite- Nad tahavad istutada teie meeltesse hirmuseemne, et hoida teid tagasi külluslikust elust, mida peaksite siia ilma sündinuna tegelikult elama.

Mõistke, et kogu jõud, mida olete kunagi välisest allikast otsinud, peitub sügaval teie sees, küpseb ja ootab vallandamist.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate