No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Rh-negatiivse verega inimesed on erilised

by - neljapäev, juuli 27, 2023




Negatiivse Rh-verefaktoriga inimesed pole päris tavalised ... et need inimesed on kas "Homo sapiens" erilisest geneetilisest liinist või tulnukate järeltulijad, märkis üks Ameerika paranormaalsete nähtuste uurija Brad Steiger.

Fakt on see, et geneetikaseaduste kohaselt saame pärida ainult neid omadusi, mis olid meie esivanematel, välja arvatud juhul, kui me räägime muidugi mutatsioonidest. Ja see tähendab, et kui inimene ja ahv põlvnevad samast esivanemast, siis peab nende veri ühilduma. Kõigil primaatidel on aga positiivne Rh-faktor...

Miks on mõnel inimesel negatiivne Rh tegur? Selgub, et sellised inimesed on mõne teise esivanema järeltulijad. Võib-olla tulnukad?

Samuti märgitakse, et kõige suurem osa negatiivse Rh-teguri kandjaid - 30% - on Hispaania baskide (kelle päritolu, muide, endiselt mõistatus), ida päritolu Iisraeli juutide, samaarlaste ja Etioopia mustade juutide seas.

Kui teistes maades ulatub selliste inimeste arv vaevu 1%-ni.

Enamikul meediumitel, ravitsejatel, ebatavaliste vaimsete võimetega inimestel on ka negatiivne Rh-tegur.

Nagu me teame, on ainult 4 veregruppi. Kõik need erinevad koostise või täpsemalt öeldes erinevate valkude esinemise poolest vererakkudes, mis võitlevad organismis bakteritega. Enamikul inimestel on need valgud ja nad on Rh-positiivsed.

Miks mõnel inimesel neid valke pole, on mõistatus! Teadlased usuvad, et esimesed negatiivse Rh-teguriga inimesed Maal ilmusid 35 000 aastat tagasi. Kuidas? Keegi ei tea. Kuid kõige populaarsem teooria puudutab nende inimeste DNA maavälist päritolu.

Siin on mõned Rh-negatiivsete inimeste ühised omadused:

- Neil on kõrgem IQ kui "positiivsetel" inimestel;

- Tavaliselt on neil madalam kehatemperatuur kui ülejäänutel;

- Vaimselt ja emotsionaalselt on need inimesed palju stabiilsemad;

- Neil on sageli punased juuksed;

- Nad on kuuma suhtes väga tundlikud ega armasta külma.

- Enamasti on neil sinised, rohelised või helepruunid silmad.


Teine nende inimeste uudishimulik nähtus on seotud rasedusega. On teada, et negatiivse Rh-faktoriga inimesi on võimatu kloonida.Veelgi enam, kui rase ema on Rh-negatiivne, ründab tema keha immuunsüsteem loodet, tajudes seda võõrkehana. Seetõttu paluvad arstid sellistel naistel raseduse ajal võtta spetsiaalseid immuunsüsteemi pärssivaid ravimeid. Aga miks nende enda keha ründab omaenda lapsi, st. miks ta tajub neid kui "võõraid"? Sellel mõistatusel pole vastust, kuid see töötab kindlasti selliste inimeste "tulnuka" päritolu teooria kasuks.

Muide, arheoloogid on leidnud tohutul hulgal iidseid tekste ja kunstiteoseid, mis kirjeldavad planeeti külastanud kummalisi olendeid. Nii et mõelge ise...

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate