No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Isiku iseloom sünnikuupäeva järgi Pythagorase ruudu abil

by - pühapäev, august 13, 2023






Kas teate, et inimese iseloom antakse talle sündides kaasa ja see sõltub numbritest, mis juhivad tema sündi?
Sellest teatas Pythagoras 5.sajandil e.m.a. maailmale, kui ta töötas välja oma kuulsa psühholoogilise maatriksi, mille aluseks olid kaldealaste ja kabalistide teadmised.
Isiku iseloom sünnikuupäeva järgi Pythagorase ruudu abil. Need lihtsad arvutused aitavad teil paljastada inimese iseloomu ning samuti tema varjatud ja salajased jooned. Selleks peate teadma ainult isiku sünnikuupäeva.

Näiteks see inimene on sündinud 19.03.1983. Hakkame lisama:


sünnipäeva ja -kuu numbrid: 1+9+3= 13
sünniaasta numbrid: 1+9+8+3= 21
ja lõpuks kaks saadud numbrit: 13+ 2134
Selgus 34, esimene töönumber.

Nüüd lisage esimese töönumbri numbrid:

3+4= 7
töönumber 

Lahutage esimesest töönumbrist kaks korda sünnipäeva esimene number: 

1X2 2
34-2=32

32 on kolmas töönumber.

Järgmise töönumbri saamiseks lisage kolmanda numbri numbrid:

3 + 25
5 on neljas töönumber.

Seal on kaks numbririda:

1 rida - sünnikuupäev: 19.03.1983

rida - töönumbrid: 34; 732(34+7+32+5= 15)


Meie puhul on neid 15. See tähendab, et arvaja tuli siia maailma 15 korda.

Pythagorase järgi tuleb inimene maa peale 15 korda ja läheb siis elama teise, täiuslikumasse dimensiooni. Nüüd joonista ruut ja jaga see 9 väikeseks ruuduks, nagu pildil näidatud-
 Esimeses ruudus sisestage kõik ühed, mis leiate 1 ja 2 numbrirealt, teise ruudu sisse - kahed, kolmandale - kolmed ja nii edasi.

11      4      7
2        5      8
3333  -      99

Võid ka lasta näiteks venekeelsel kalkulaatoril arvutada ja järgi kontrollida siit

Nüüd vaatame, mida need numbrid meile räägivad.


1 Ruut- Iseloom

1 - egoist, ta ei pööra ümbritsevatele tähelepanu, vaid püüab igast olukorrast vaid omakasu saada.
11 - isekas inimene, kuid mõnikord suudab ta mõelda teistele. 
111 - positiivse stabiilse ja rahumeelse iseloomuga inimene
1111 - tegelane on väga tahtejõuline ja tugev. Ta ei salli valetamist ja pugemist, aga vahel võib lähedaste nimel seda teha, hambad ristis.
11111 - türann ja diktaator. Oma idee nimel võib ta tuulde lasta miljonite inimeste elusid. Läheb oma eesmärkide saavutamiseks kasvõi üle laipade. 
111111 - Eriliselt karm või isegi julm inimene,kuid lähedaste jaoks teeb ta kõike. Suhtlemisel äärmiselt ebameeldiv. Selliseid inimesi on õnneks väga harva.


2 Ruut- Energia

Ei ühtegi 2  - energiat pole. Kanal on avatud energia aktiivseks neelamiseks. Sellistele inimestele meeldivad vanad asjad (kollektsionäärid), nad suhtuvad teistesse hästi, kuid samas püüavad teiste arvelt kasumit teenida, “imedes” teistelt bioenergiat.
2 - bioenergiat oleks justkui eluks piisavalt, aga hetkel sellest ei piisa, seega on vaja spordiga tegeleda. Need inimesed on ülitundlikud atmosfääri muutuste suhtes.
22 - bioenergiat on piisavalt, selline inimene suudab tervendada teisi inimesi.
222 - hea selgeltnägija. Isegi sel juhul, kui inimene ei ole oma võimetest teadlik ega kahtlustagi. Aga ravib samas oma bioväljaga, isegi oma kohaloluga.
2222 - need inimesed armastavad väga vastassugu. Kui aga lisada kolm kuut (666), tuleb olla ettevaatlik!

3 Ruut- Täpsus Organisatsioon ja teadusvõime

Ei ühtegi 3  – Väga korralik ja täpne inimene, kes paistab ümbritsevate seas silma viisaka kõne ja hea kasvatusega. Natuke tüütud oma kinnisideega puhtuse poole püüdlemisest. Teevad tööd ära kannatlikult ja veatult.
3 - selliste inimeste puhul sõltub kõik tujust. Neile ei meeldi segadus, kuid nad koristavad jällegi vastavalt tujule (kui tahan, siis teen. Ei tahan - ei tee). Ei armasta koonerdada ega kokku hoida. Laia natuuriga.
33 - head võimed täppisteadustes (matemaatika, füüsika, keemia). Neil on teatud analüütiline mõtlemine.
333 - teaduse võime. Tüütuseni korralikud. Kalduvus pedantsusele, ihnsusele, õigluse tagaajamisele.
3333 – nendest inimestest saavad head teadlased. Iseloomulikud tunnused – pedantsus, täpsus, pidev õigluse nõudmine.


Ruut 4 -Tervis

Ei ühtegi 4  – sellel inimesel on terviseprobleeme, see on väga nõrk. Juba lapsest saati erinevad haigused, sest ta annab oma energiat välja, maailmale.
4 - normaalne tervis; haigused algavad vanemas eas. Karasta ennast!
44 - väga terve inimene, kellel on kõrge immuunsus, elav temperament. Nad võivad olla seksuaalse külgetõmbavuse sümbolid.
444 - sama, ainult rohkem väljendunud.Väga tugeva tervisega. Selliseid kohtab äärmiselt harva. Seksuaalne temperament ülimalt külgetõmbav.


Ruut 5- Intuitsioon

Ei ühtegi 5 – inimene on sündinud suletud intuitsioonikanaliga. Ta on aktiivne, üritab midagi teha.Ta mõtleb alati oma tegudele, kuid teeb paratamatult palju vigu. Sellised inimesed peavad raske tööga oma elutee sisse seadma
5 - Intuitsiooni kanal on avatud, need inimesed teevad vähem vigu
55 - kõrgelt arenenud intuitsioon. Näevad palju prohvetlikke unenägusid, aimdusi sündmustest. Üheainsa detaili põhjal võivad palju öelda. Oskus ära arvata minevikku ja tulevikku (võivad olla uurijad või juristid)
555 - selgeltnägijad. Kõik, mis nende ümber toimub, on neile selge. Nad teavad, mida teha. lma igasuguste teadmiste ja vihjeteta oskavad täpselt öelda, mida teha endal ja teistel. Üksikutel juhtudel ennustavad tulevasi sündmusi, kuid ei oska öelda, kuidas vältida ebameeldivusi.
5555 - sellised inimesed alluvad ajale ja ruumile, nad võivad tungida teistesse dimensioonidesse. Neile on selge ja ükskõik, mis ümberringi toimub. Nad on sageli teises ajas ja ruumis, olles justkui lülitunud teise olemise süsteemi.


Ruut 6 -Töö

Ei ühtegi 6 – inimene tuli siia maailma, et saada elukutset. Talle ei meeldi füüsiline töö, kuid ta on sunnitud seda tegema, et areneda ja edasi liikuda.
6 - maapealne inimene. Ta mõtleb õppimisele, aga ilma füüsilise tööta ei saa ta hakkama
66 - armastab tööd teha, kuigi füüsiline töö on tema jaoks vaid hobi. Vaimne tegevus ja kunstiga tegelemine on ainsad, mis võivad seda inimest nö tõsta.
666  - on hoiatusmärk nö saatana märk. Väga atraktiivne ja temperamentne inimene, kuid see nõuab partnerilt palju kulutusi. Ebakindel inimene, kes vahetab juhuslikke või lühiajalisi partnereid.
6666 – see inimene tegi oma eelmises elus kõvasti ja rasket tööd, olles kurjust kehastanud, üritades seda siis raske töö ning vaimsete tegevustega ja enda täiustamise abil ära ajada.


Ruut 7 - õnn/vedamine


Ei ühtegi 7 – praeguses elus ootab teda raske saatus aga inimene saab andekaks oma järgmistes kehastustes.
7 - sellel inimesel on peen anne. Sellised inimesed elavad kergelt, aga edu tuleb neile vaid loomingulise töö ja vaeva tulemusel. Mida rohkem tööd ja vaeva, seda rohkem tulemusi.
77 - on märk väga andekatest inimestest. Nad on musikaalsed, kunstimaitsega, oskavad joonistada. Selle märgi inimene on varustatud kõigega - nii hea kui halvaga.Tema jaoks pole suletud uksi. Isegi kui ta kohtusse jõuab, aitavad need tal kohtuvaidluse võita.
777 - on eriline märk. Need inimesed seisavad silmitsi tõsiste raskustega. Nad ei tule Maa peale kauaks. Nad on lahked, rahulikud, kuid väga valulikult võtavad igasugust egaõiglust. Nende tundlikkus hukutab neid ennast, kõrgenenud ning innuka õiglustunde tõttu. 
7777 - on ärev märk. Ingli märk. Sellise numbrikombinatsiooniga inimesed peaksid olema väga ettevaatlikud.


Ruut 8. Kohustus/Vastutus


Ei mingeid 8 - Kohustetundega kipub neil raskusi olema või siis pole üldse, ehk inimene laenab kergesti, kuid ei kiirusta tagasi andma. Tahavad olla sõltumatud. Kohustustest ka.
8 - arenenud vastutustundega isik. Oma tegudes täpsed. Heasoovlikud.
88 - väga arenenud vastutustunne. See inimene on alati valmis teisi inimesi aitama. Suurepärane pereinimene. Kuid samas sõltuv ebaausatest inimestest.
888 - inimene on kutsutud teenima rahvast;
8888 - inimesel on parapsühholoogilised võimed, samuti on tal võimeid täppisteaduste valdkonnas. Imeline märk inimesest, kes läheb üleloomulikku teed pidi.


Ruut 9. Mõistus/mälu

9 - selline inimene peab arendama oma meelt. Salapärane märk. Selleks, et seda saavutada, peab inimene terve elu vaeva nägema. Sellisel inimesel on vaja oma mõistust arendada.
99 - tark pea, kuid antud laisale inimesele. Ei armasta õppida, sest on harjunud oma teadmisi lihtsalt saama, ilma vaevata. 
999 - tark, edukas ja õnnelik inimene. Suurepärased vestluskaaslased.
9999 - on haruldase intelligentsusega, kuid ebaviisakas ja halastamatu inimene. Samas on ta piisavalt ebameeldiv, jõhker, südametu, julm.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate