No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõige täpsem Vana- Egiptuse horoskoop- õnnevärvid ja sobivus teistega

by - pühapäev, august 06, 2023


 
 Egiptuse astroloogias on 12 märki, mis oli täiesti erinev meie ehk lääne omast. Iga märk, välja arvatud Niilus, sümboliseerib Egiptuse jumalat või jumalannat, kes siis on vastavalt enda märgi all sündinud inimesele kinkinud iseloomu, saatuse ning nende tugevused ja nõrkused. Iga märk tähistavad konkreetseid kuupäevi. Ja pole üllatav, ka iidsed egiptlased uskusid, et teie isiksus ja elu sõltuvad sellest, millise märgi all te sündisite.

Vaata, millise müstilise märgi all sina oled sündinud!

NIILUS: 
(1. - 7. jaanuar, 19. - 28. juuni, 1. - 7. september, 18. - 26. november)

Nad on aeglased ja ettevaatlikud. Need on väga praktilised inimesed. 
Olulised märksõnad: loogika, rahulikkus, praktilisus. 
See on Egiptuse sodiaagi esimene märk. Niilus tähistab millegi algust. Selle märgi inimesed on väga rahumeelse ja kiire iseloomuga. Neile ei meeldi konfliktid. Mõnikord võivad nad olla kirgede võimu all, kuid isegi sellistel hetkedel tegutsevad nad targalt. Nende tuju muutub sageli. Nad soovivad vältida iga hinna eest konflikti. Nad armastavad väga unistada ja eriti sellest, milliseid võimalusi elul pakkuda on. 
Selle märgi inimesed on suurepärased vaatlejad. Nad kasutavad oma tähelepanekuid tegevusplaani koostamiseks. Nad suhtlevad teiste inimestega hästi. Niiluse inimesed on analüütikud, kes armastavad unistada rikkuse võimalustest ning sellest, kuidas elada rahulikku ja õnnelikku elu. Neile meeldib end ümbritseda keerukate asjadega.
Nad on detailide suhtes väga tähelepanelikud, samuti püüavad minna rahulikku teid pidi. Enne mis tahes toimingu jätkamist eelistavad nad veenduda, et kõik on ohutu. Niiluse märgi inimesed on tõsised ja valivad tegevusi, mis sobivad nende praktilise, püüdliku, analüütilise meelega. Kuna nende märk tähistab algust, võivad nad soovida alustada oma äriga.

  • Õnnevärvid: punane ja sinine.
  • Püha loom: antiloop.
  • Sobivus:  see Egiptuse märk sobib kokku Amun-Ra ja Seti märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Kaljukits.


AMON-RA 
(8. - 21. jaanuar, 1. - 11. veebruar)

Amon-Ra on üks tähtsamatest Egiptuse jumalatest, kes valitseb aja, loomise ja universumi üle.
Selle märgi all sündinud inimesed on väga head juhid ja nad inspireerivad teisi inimesi. Nad oskavad suurepäraselt võtta vastu otsuseid nii iseenda, kui teiste jaoks. Nad on enesekindlad ja suudavad oma elu kontrolli all hoida.
Olulised märksõnad: helde, edukas, vastutulelik. 
Ta on kaitsejumal ja teda peetakse jumalate kuningaks. Egiptuse jumala Amon-Ra tähemärgi all sündinud on andekad ja optimistlikud. Neil ei ole puudu otsusekindlusest, optimismist ja inimlikkusest. Inimesed usuvad, et selle märgi esindajate tugev intuitsioon aitab lahendada paljusid probleeme. Nad annavad alati endast parima, et abivajajaid aidata. Igas olukorras on Amon-Ra inimesed alati endas kindlad ja hoiavad kõike kontrolli all.Tänu oma optimismile tunnevad nad end väga sageli õnnelikuna. Nad suudavad usaldada oma sisehäält. Samuti kasutavad nad oma sisemist häält teiste abistamiseks.
Nad on väga edukad ja õnnelikud. Nad võivad teha karjääri konsultandi, treeneri või motivatsioonijuhina, inspireerides teisi end parandama. Inimesed pöörduvad loomulikult nende poole nõu küsima. Nad on head kuulajad, kes pakuvad lahendusi teise inimese isiksusest lähtuvalt.
Amon-Ra inimesed on suurepärased otsustajad.
Neil on väga optimistlik ellusuhtumine. Amon-Ra märgi inimesed on täis tarkust ja julgust. Neil on tahtejõudu ja töökust. Ent ka neil on puudusi ja selleks on nende ego.

  • Töö; Väga edukad peaksid nad olema teiste nõustamises ja mentorluses.
  • Õnnevärvid: kollane ja oranž.
  • Sobivus:  need ühilduvad Niiluse ja Horuse märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Sõnn.


MUT 
(22. - 31. jaanuar, 8. - 22. september)

Roll: taevajumalanna
Oluline märksõna: irooniline.
Egiptuse sodiaagi kolmas märk on Mut. Mut sümboliseerib naist ja ema, kes on väga hooliv. Nimi Mut tähendab "maailma ema". Muti märgi all sündinud inimesed on kasvatajad ja kaitsjad. Nad kipuvad olema head vanemad.
Nad peidavad oma sisemisi tundeid ja mõtteid, avades end ainult lähedastele inimestele. Nad võivad olla väga häbelikud. Ainult kellegagi lähedaseks saades näitavad nad oma teadmisi, tarkust ja suuremeelsust. Nad teavad selgelt, mida nad elult tahavad, ja on keskendunud oma unistuste elluviimisele. Nad teavad, kuidas meelitada teisi oma sarmi ja kannatlikkusega. Nad võivad olla head kuulajad, isegi kui nad ei ole alati kuulduga nõus.
Mut on jumalik ema, kes kaitseb neid, keda ta armastab. Tema jõud ja energia tulevad veest. Inimesed, kes on sündinud selle märgi all on loomupärased hoolitsejad ja lohutajad.
Mut inimestel on loogiline, praktiline mõtlemine. Nad mõtlevad ratsionaalselt, mistõttu võib olla raske tõestada, et nad eksivad. Nad kasutavad oma tohutuid teadmisi eesmärkide saavutamiseks.
Selle märgi all sündinud inimesed on väga head lapsevanemad, suurepärased sõbrad ja inspireerivad juhid. Nende ainuke puudus seisneb selles, et nad solvuvad väga ruttu ja võtavad kõike tihti isiklikuna.
Nad on siirad ja samas salapärased. Neid huvitab vaimne kasv, filosoofia ja müstika.

  • Töö: Selle märgi inimesed võivad olla edukad õigusteaduse, sotsiaaltöö, tervishoiu või hariduse valdkonnas. Nendest saavad väga head õpetajad või meditsiini töötajad.
  • Õnnevärvid: punane ja pruun.
  • Sobivus:  need ühilduvad Amon-Ra ja Thothi märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Skorpion.

GEB
(12.- 29. veebruar, 20. - 31. august)

Roll: Maajumal.
Olulised märksõnad:
uhke, tundlik, alandlik.
Vana-Egiptuse mütoloogias oli Geb maajumal. Ta oli Osirise, Seti, Isise ja Nephthyse isa. Usuti, et maavärinad said alguse tema naerust. See on Egiptuse sodiaagi neljas märk.Egiptuse Gebe tähemärgi all sündinud inimesed on tundlikud. Neil on hea süda ja nad tunnevad teiste vajadusi ja tundeid. Neil on kaastunne ja intuitsioon.Aeg-ajalt on nad ülemäära emotsionaalsed, kuid see võlu ja magnetism tõmbab teisi inimesi ligi.
Geb on maajumal, kellel on tugev side maa ja taeva vahel. Tänu sellele on selle märgi all sündinud inimesed palju tundlikumad ja neid puudutab sügavalt kõik see, mis maailmas toimub.
Nad usaldavad oma tundeid ja intuitsiooni. Nad peaksid end kaitsma liigse negatiivsete uudistega kokkupuute eest, kuna see võib muuta nad liiga emotsionaalseks ja masendavaks.Gebi tähemärgi all sündinud inimesed on väga usaldusväärsed sõbrad. Nad võivad olla väga tundlikud, kuid jäävad alati lahedaks ja taktitundeliseks. Nad on diplomaatilised ja mõtlevad alati enne, kui tegutsevad.
Selle märgi all sündinud on väga kaastundlikud. Sellepärast peavad nad ette vaatama, et teised nende headust ära ei kasutaks.Nad võivad olla häbelikud, kuid vajadusel on nad üsna enesekindlad. Mõnikord tunduvad nad oma häbelikkuse tõttu nõrgad vastased. Ja ometi ei järgi nad teiste eeskuju.Neil on hea mälu ja nad ei unusta kunagi, mida teised inimesed on nende heaks teinud.
Selle märgi inimestele meeldib ümbritseda end ilusate ja luksuslike asjadega. Neile meeldib tunda end mugavalt ja neil on kõik vajalik käe-jala juures.

  • Töö: Neid köidavad tegevused, mis on kasulikud Maale ja keskkonnale. Väga sobivad ametid, mis on seotud õpetamise, nõustamise või kirjandusega.
  • Õnnevärvid: lilla ja roosa.
  • Püha loom: hani.
  • Sobivus:  see Egiptuse sodiaagimärk ühildub Horuse ja Sethiga.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Veevalaja


OSIRIS
(1. - 10. märts, 27. november - 18. detsember)

Roll: allmaailma jumal, kes sümboliseerib uuestisündi
Olulised märksõnad: otsustamatus, lõhestunud isiksus.
 Selle märgi all sündinud inimestel on tihti kaks erinevat isiksust.Nad on samas tugeva iseloomuga ja väga heade juhiomadustega, teisest küljest tundlikud aga ka otsustusvõimetud ja emotsionaalsed.
Nad on sündinud juhid ja kasutavad seda oskust enesekindlalt oma eesmärkide saavutamiseks.
Nad on entusiastlikud ja pühenduvad oma eesmärkidele kogu hingega. Lisaks võivad nad oma intelligentsuse ja karisma tõttu olla suurepärased juhid. 
 Egiptuse jumala Osirise märgi all sündinud inimesed on uutes ettevõtmistes edukad. Neil on palju energiat, nad on väga iseseisvad, optimistlikud ja väga helded. On väga vähe takistusi, mis võivad takistada neil oma eesmärki saavutamast. Nende peamine puudus seisneb nende oskamatuses rahulikuks jääda, nad ärrituvad liiga ruttu.
Nad elavad tänases päevas ja on alati energiat täis. Esiteks mõtlevad nad iseendale.Neid eristab otsekohesus teiste inimestega suhtlemisel ja nad mõtlevad alati tõsiselt, mida nad ütlevad. Neile meeldib väga teisi aidata.
Selle märgi inimesed on väga iseseisvad ja neile ei meeldi kellegi korraldusi täita. Seetõttu on neil raske alluda. Neile on kõige parem oma äri teha ja enda heaks töötada.
Osirise inimesed on ettevõtlikud, enesekindlad ja sihikindlad.
  • Töö: Selle märgi all sündinud inimesed võivad teha edukat karjääri kaubanduses või hariduses.
  • Õnnevärvid: roheline ja kollane.
  • Püha loom: Pull
  • Sobivus: see Egiptuse märk ühildub Isise ja Thothi märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Jäär.

ISIS 
(11. - 31. märts, 18. - 29. oktoober, 19. - 31. detsember)


Roll: emaduse jumalanna.
Olulised märksõnad: aktiivne, otsene, esinduslik.
Isis sümboliseerib looduse ema ja jumalannat. Ta on laste, vaeste ja surnute patroon. Isis on Maajumala Gebi ja taevajumalanna Nout'i tütar ning see kooslus tagab talle imelised võimed.
Selle märgi inimesed on väga otsekohesed. Mõned peavad neid liiga nüriks ja avatuks, teised aga hindavad nende vahetut suhtlusstiili.
Nad otsivad romantilisi suhteid seiklushimuliste ja muretute inimestega. Isise tähemärgi inimesed on seltskondlikud ja kellele meeldib teistele nõu anda. 
Selle märgi all sündinud inimestel on palju energiat ja nad on oma loomult lihtsad  inimesed. Nad on heasoovlikud teiste vastu ja oskavad oma tundeid välja näidata. Nad on väga kaitsvad ja hoolivad nende suhtes, keda nad armastavad. 
Isise inimestel on hea huumorimeel. Nad aitavad sageli oma sõpru, leevendades nende probleeme ja tuues stressirohketesse olukordadesse huumorit.Selle märgi inimesed peavad veenduma, et kõik nende eesmärgid on saavutatud. Nad ei lase takistustel oma teel seista. Neil on vedanud ja nad saavad kasutada kõiki ressursse.
Selle märgi inimesed suudavad teisi distsiplineerida. See võib teha neist head juhid või ülemused.Isise inimesed suudavad kergesti leida lahendusi ja ületada kõik takistused. Nad töötavad hästi meeskonnas ja on väga isemajandavad. See muudab need populaarseks sõprade ja suure hulga fännide seas.

  • Töö: Nad võivad silma paista kunstis, turunduses või meelelahutuses.
  • Õnnevärvid: valge ja sinine.
  • Sobivus: see Egiptuse märk ühildub Osirise ja Thothi märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Kalad.

THOTH 
(1. - 19. aprill, 8. - 17. november)

Roll: Tarkuse Jumal.
Olulised märksõnad: kaastunne, jõulisus, mehelikkus. 
Thoth on Egiptuse sodiaagi seitsmes märk. Thoth on kuu, teadmiste ja tarkuse jumal. Ta on tuntud kui kirjutamise looja.
Selle märgi all sündinud inimesed kasutavad suhtlemist hästi palju igapäevases elus ja see on nende trump edu saavutamiseks. Nad on loovad ja armastavad oma teadmisi teistega jagada.
 Nad on väga head probleemide lahendajad ja uute ideede leidmiste juures, nad on truud ja head sõbrad.
Nad on head organiseerijad ja võivad olla perfektsionistid. Nad suhtlevad inimestega hästi.
Selle märgi inimestel on hea mälu ja nad ei unusta kunagi kellegi soosingut või lahke žesti. Nad otsivad alati võimalusi paremaks muutmiseks. Neile ei piisa sellest, et nad on keskpärased.
Nad on tõelised romantikud ja otsivad alati kindlat ja stabiilset suhet. Romantilistes suhetes on nad ausad ja truud. Neid tõmbavad samade väärtustega inimesed. Neile meeldib olla ümbritsetud oma pere ja sõpradega.
Thothi märgi all sündinud armastavad teadmisi omandada, nii et nad võivad olla elukestvad õpilased. Nad on kannatlikud, seega on nad valmis õppima, kui see aitab vajalikke teadmisi omandada.
Nad on väga leidlikud. Neil on alati palju uusi ja loomingulisi ideid. Selle kaudu võivad nad saada oma valdkonna ettevõtjateks ja liidriteks.
  • Töö: nad on head õpetajad ja mentorid aga võivad saada ka kirjanikuks või ajakirjanikuks.
  • Õnnevärv: roosa ja valge.
  • Sobivus:  see Egiptuse märk ühildub Basteti ja Isise märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Neitsi.

HORUS
(20. aprill - 7. mai, 12. - 19. august)

Olulised märksõnad: kannatamatus, vastupidavus, vaimukus.
Horus on Osirise ja Isise poeg. Seda tuntakse veel ka kui nimega Hora. Vana-Egiptuse mütoloogias sümboliseerib see tähti ja taevast. Egiptuse mütoloogia väidab, et ta sündis pärast oma isa Osirise surma. Ta oli vaaraode kaitsja ning ühendas Ülem- ja Alam-Egiptuse. Horus on Egiptuse astroloogia kaheksas märk.Egiptuse jumal Horus kaitses vaaraod ja liitis maad. Ta on julge, karismaatiline ja väga mõjuvõimas suurte muutuste tegemiseks.
Horuse märgi all sündinud inimesed on väga julged. Nad on valmis riskima. Need on väga karismaatilised isikud, kes püüavad edu saavutada ja uusi asju proovida. Nad on alati uhked, et on riskivõtjad ja teerajajad.
 Need on juhid, kes oskavad hästi teisi motiveerida ja inspireerida. Nad on targad, ausad ja julged.Horuse inimesed on tugeva tahtega ja võivad olla kangekaelsed. Nad seavad oma pere vajadused enda omadest ettepoole, tegutsedes ennastsalgavalt nende heaks, keda nad armastavad. Need on leebe iseloomuga inimesed, nad on kannatlikud kuulajad.
 Selle märgi all sündinud inimesed on head, rahumeelsed ja töökad ja saavad teistega hästi läbi. Nad on konservatiivsed ja neile meeldib vaikne keskkond. Nad on väga praktilised ja intelligentsed.Ent nad võivad olla liiga kangekaelsed ja jonnakad, samuti iseloomustab neid armukadedus. Nad vajavad turva- ja kindlustunnet, et olla õnnelik.
Nad on optimistlikud ja püüdlevad alati selle poole, et saada parim, mis elul pakkuda on.Nad on kogukonnale orienteeritud ja kaitsevad abivajajaid.
 Nad on optimistlikud ja püüavad olla parimad. Nad saavad hakkama igal erialal, sest neil on julgust ja oskust saavutada see, mida nad tahavad.

  • Töö: Nendest võivad saada poliitikud, avaliku elu tegelased ja psühholoogid.
  • Õnnevärvid: karmiinpunane ja kuldne.
  • Püha loom: madu.
  • Sobivus: see Egiptuse märk ühildub Basteti ja Gebi märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Kaalud.

ANUBIS
( 8. - 27. mai, 29. juuni - 13. juuli)

Roll: surmajumal.
Olulised märksõnad: kaval, tark, vastutulelik.
Egiptuse mütoloogias on Anubis allilma valvur. Ta vastutab ka mumifikatsioonide eest. Anubis on Egiptuse sodiaagi üheksas märk.
Anubise märgi all sündinud inimesed on väga kirglikud ja loovad. Nad eelistavad olla üksi ja töötavad kõige paremini, kui nad on üksi. Nad on väga emotsionaalsed ja tundlikud. Nende emotsioonid võivad olla väga ettearvamatud. Nad avaldavad vabalt oma arvamust. Kui nad tunnevad, et keegi käitub valesti, ütlevad nad seda kindlasti.Nad on introverdid, nii et nad naudivad pigem rahu ja vaikust kui müra ja rahvamassi. Kuigi nad on introverdid, õhkab selle märgi inimestest enesekindlust, mis teenib teiste inimeste austust.
 Nad armastavad rahu ja hindavad seda, kui neid ümbritseb harmooniline keskkond. Isegi kui nende tunded on väga tugevad, siis on nad enamasti pealtnäha rahulikud ja väljapeetud.
Üldiselt on nad rahulikud ent kellegagi koos elades väga emotsionaalsed ja tundeküllased.
Anubise märgi inimesed on väga tähelepanelikud ja konservatiivsed. Neile meeldib mõistatusi uurida ja nad saavad õppida kogu elu. Nad on väga tähelepanelikud ja neil on sageli eelteadmised teiste inimeste mõtetest ja motiividest.Neid huvitab, kuidas teised inimesed mõtlevad. Neid köidavad metafüüsilised ja okultsed teemad.
Nad on sihikindlad ja enesekindlad. Nende sihikindlus võimaldab neil viia lõpule kõik projektid, mida nad ette võtavad. Nad ei kaldu kunagi eesmärgist kõrvale, isegi kui nad ei suuda seda mõne aastaga saavutada.
Nad on ausad, pühendunud ja armastavad teisi aidata. Selle märgi inimesed võivad olla suurepärased arstid või õed.Lisaks huvitab Anubise inimesi surmateema. Nende hulgas on ka neid, kes avasid matusebüroo või hakkasid matusekorraldajaks.
Suhetes on selle märgi inimesed südamlikud ja hoolivad. Nad naudivad oma pere ja kodu eest hoolitsemist. Neil on suurepärane huumorimeel ja nad eelistavad kitsast sõpruskonda.
  • Töö: Neid huvitavad hariduse ja psühholoogiaga seotud elukutsed.
  • Õnnevärvid: ooker ja karmiinpunane.
  • Püha loom: šaakal.
  • Sobivus:  see Egiptuse märk ühildub Basteti ja Isise märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Lõvi.

SETH
(28. mai - 18. juuni, 28. september - 2. oktoober)

Roll: kurjuse jumal.
Olulised märksõnad: täiuslikkus, impulsiivsus.
Egiptuse mütoloogias tuntakse Seti kaosejumalana, sümboliseerides muutusi ja metamorfoosi. Egiptuse astroloogias on Seth kümnes märk. Selle Egiptuse märgi all sündinud inimesed otsivad alati muutust. Nad võivad veeta kogu oma elu seiklusi ja rahulolutunnet otsides.
Kas nad on perfektsionistid! Nad seavad endale kõrged eesmärgid ega peatu enne, kui need saavutavad. Need on liidrid, kellele ei meeldi kaotada ega teisel kohal olla. Nad lahendavad probleeme alati sihikindlalt ja visad. Neid ei huvita mineviku vead.
Seti inimesed ei ohverda oma edusamme kõigi teiste nimel.

Selle märgi inimesed on väga seltskondlikud ja karismaatilisedNeile meeldib olla tähelepanu keskpunktis. Seti inimesed eelistavad tegevust vaikusele ja üksindusele. Neile meeldib kogu aeg edasi liikuda.Nad otsivad alati lisateavet ja -teadmisi. Neile meeldib leida lahendusi erinevatele ettetulevatele probleemidele.
Sethi märgi all sündinud inimesed on perfektsionistid, kes otsivad alati tõde ja harmooniat. Nad kipuvad saama liidriteks valdkondades, mis pole hästi tuntud. Nende jaoks on see ideaalne väljakutse. Nad vajavad palju vabadust ja kardavad üksluist ja monotoonset rutiini.

  • Töö: Nendest võivad saada head ministrid, motiveerivad esinejad või müügiinimesed.
  • Õnnevärvid: türkiissinine ja must.
  • Sobivus: see Egiptuse sodiaagimärk ühildub Gebi ja Niilusega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Kaksikud 

BASTET
( 14. - 28. juuli, 23. - 27. september, 3. - 17. oktoober)

Roll: Kasside jumalanna.
Olulised märksõnad: tasakaal, ärevus.
Bastet on Egiptuse astroloogias 11. märk. Egiptuse mütoloogias on Bastet tuntud kui kasside ja naudingujumalanna. Teda peetakse ka jumalannaks, kes kaitseb nii naisi ja viljakust kui ka armastust.Selle märgi all sündinud teevad kõik, et vältida konflikte ja taastada harmooniat.
Basteti märgi all sündinud inimesed otsivad alati tasakaalu ja rahu. Nad väldivad vastasseisu ja stressirohke olukordi.
Neil on väga tugev intuitsioon ja nad suudavad väga hasti tunnetada inimeste käitumise taga olevaid motiive. Basteti märgi all sündinud inimesed on salapärased, neid köidavad saladused ja okultism. Nende tegevus võib olla seotud okultismi või metafüüsikaga.Nad võivad tunda tõmmet maagia ja müstika suunas.
Nad on loomult introvertsed ja eelistavad vaikust valjule, kaootilisele rahvahulgale.
Neil on väga tugev intuitsioon ja nad võivad olla isegi selgeltnägijad. Intuitsioon võimaldab neil näha läbi teiste inimeste ja teada, mis on nende tõelised motiivid. Lisaks sellele on nad varustatud suure vaimse ja füüsilise jõuga, mis võimaldab neil lakkamatult teisi aidata. Ent nad ei tohiks unustada iseennast ja oma isiklikke vajadusi seejuures.
Bastet märgi inimesed on võluvad isikud, kes armastavad elu nautida. Nad ümbritsevad end toredate asjadega. Nad otsivad tahtlikult elust õnne ja rõõmu. Nad on inspireeritud muusikast ja kunstist.Nad seavad teiste vajadused enda omadest kõrgemale. Romantilises suhtes on need truud ja pühendunud partnerid. Nad on väga emotsionaalsed ja tundlikud, kuid kaitsevad ka raevukalt neid, keda nad armastavad. Nad on südamlikud ja hoolivad.

  • Õnnevärvid: kollane ja hall.
  • Püha loom: kass.
  • Sobivus: see Egiptuse märk ühildub Sekhmeti ja Horuse märkidega.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: vähk.

SEHMET 
( 29. juuli - 11. august, 30. oktoober - 7. november)

Roll: Sõjajumalanna.
Olulised märksõnad: mõistus, juhtimine, võim.
Egiptuse mütoloogias on Sekhmet tuntud kui sõjajumalannakelle nimi tähendab "vägevat". Teda peetakse ka tervendajaks. Sekhmet on Egiptuse horoskoobi 12. märk.
Egiptuse Sekhmeti märgi all sündinud inimestel on kahekordne isiksus. Ühest küljest on nad distsiplineeritud ja ranged. Teisest küljest on nad vabad ja avatud maailmavaatega ning neile meeldib lihtsalt vooluga kaasa minna, ilma piiranguteta.
Nad on suurepärased korraldajad ja kipuvad abivajajaid aitama. Nad võivad isegi saada kogukonna juhiks või vabatahtlikuks. Need inimesed on väga maised ja praktilised. Nad on väga intelligentsed ja neile sobib töötamine juhtival kohal. Nad on perfektsionistid, kelle peas jääb unistuste jaoks vähe ruumi. Neil on tugevalt arenenud nii kohuse- kui ka õiglustunne, ning nad on äris edukad.
Sekhmeti märgi inimesed on väga professionaalsed ja suudavad säilitada konfidentsiaalsust. Teil on kergesti tunne, et saate neid usaldada. Paljud inimesed austavad neid distsipliini ja heatahtlikkuse eest. Nad nõuavad enda vastu austust ja tõmbavad inimesi nagu magnet.
Nende peamine eesmärk on alati oma uhkust säilitada. Nende jaoks on see sama oluline kui eesmärgi saavutamine ise.
Sekhmetid on kõige paremini realiseerunud võimul. Nad on väga optimistlikud ja näevad kõigis takistustes midagi head. 
Nad peaksid ettevaatlikud olema ja mitte laskma egol oma elu juhtida, sest see võib hävitavalt mõjuda.

  • Töö: Neist saab häid kohtunikke või tegevjuhte.
  • Õnnevärvid: roheline ja türkiis.
  • Püha loom: Lõvi.
  • Sobivus: see Egiptuse märk ühildub Gebi ja Bastetiga.
  • Vastav lääne sodiaagimärk: Ambur

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate