No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maagilised asjad kodu kaitseks

by - laupäev, august 26, 2023



Minu kodu on minu kindlus! On üks vana Inglaste ütlus, kui te ei tunne end oma kodus kaitstuna, muutub teie seal viibimine väljakannatamatuks. Seetõttu on väga oluline, et kodu mitte ainult ei rõõmustaks meid, vaid ka kaitseks meid.
Maagilise kaitse saate ise teha, peate lihtsalt valima teile sobiva meetodi.

1. Moon


Iidsetest aegadest peale on moone peetud suurepäraseks kaitsevahendiks, vastupidiselt üldisele arvamusele, et väidetavalt kasutatakse seda ainult küpsetamisel. Saate seda endale osta pea igast poest.

Kodu kaitsmiseks valatakse mooniseemned maja või korteri lävele. Sa võid kõigepealt oma sõnadega kaitsvad sõnad peale lugeda.

2. Pipar


Must pipar on ka kaitsvate omadustega.

Maja kindluseks muutmiseks peate ostma pipraterad ja puistama need välisukse lävele. Võite talle eelnevalt öelda mis tahes kaitsesõnu või erilise vandenõu.

3. Ruunimärgid


Ruunid on üks tõhusamaid viise eluaseme kaitsmiseks. Maja või korteri jaoks on olemas spetsiaalsed kaitsevalemid. Allpool annan neist kaks, kõige populaarsemat ja lihtsamat.


Kaks ruunivalemit kodu kaitseks. Esimene neist on lihtsam, teine ​​on mõlemalt poolt tugevdatud Teivazi ruuniga.
Parem on ruunid joonistada ülemisele 
uksepiidale nii välisuksele väljast ja seest ning on täpselt ühesugused.

4. Nõelad


Nõeltel on maagias eriline roll. Nende abiga tehakse nii häid kui ka halbu tegusid.

Nõelast maagia tegemine polegi nii keeruline. Esialgu tuleb see asetada 10-15 minutiks soolalahusesse, seejärel minna välisukse juurde ja torgata see resoluutselt lengi ülaossa. Samal ajal tuleks hääldada vandenõusõnu: "Olge selle nõela eest valvel, ärge laske kurja ja vaenlasi majja!"

5. Pihlakas


Pihlakas sobib oma maja ja maa olemasolul.
Majale kaitse ehitamiseks istutatakse territooriumi neljale küljele noored pihlakapuud, justkui tehed sellest kaitsva ringi.

7. Ohakas


Taime kõlav nimi räägib minu arvates enda eest.

Meie esivanemad kasutasid sageli oma kodu kaitsmiseks ohakaid. Võite praegugi kasutada seda iidset meetodit. Selleks tuleb välisukse kohale riputada kuivatatud ohakas, selle taime võib panna ka tubadesse, näiteks väikesesse vaasi.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate