No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Piprateraga negatiivsuse vastu

by - pühapäev, august 13, 2023



Pipart peeti Rooma Leegionäride lemmikvürtsiks ja see ei ole juhuslik, kuna võib lahinguväljal inimesele julgust ja julgust lisada. Mustal pipral on võime puhastada negatiivsusest ja tekitada koju kaitset.

Pipratera rituaalid

*Täiskuu ajal aseta kodus kõikidesse nurkadesse pipratera! Las nad jäävad kogu ööks, sest öösel kogub pipar negatiivsuse enda sisse! NB! Hea ei tule enne, kui halb on läinud! Selleks tuleb hommikul hävita kodust ööga endasse kogunud segav negatiivne energiakogumik pipraterade näol ! Soovitavalt põletada pipraterad või mata maha, oma kodust eemale!

* Võtavad ära  sinult negatiivse energia ja halvad tunded
Võtta tavalisi piprateri 88 grammi ning neid tuleb kanda keha vastas kilekotis. Iga kahe nädala tagant vahetada uute vastu. 
/Mina olen kandnud neid kolm kuud rinnahoidja sees ning minu ärevushäired on üle läinud /


Musta pipra maagilised omadused

Musta pipra peamiseks maagiliseks omaduseks peetakse negatiivse energia neutraliseerimist. Sellel on väga tugevad kaitseomadused ja kaitseb inimesi usaldusväärselt kahju, kurja silma ja kadeduse eest.   Samuti on tal võime kurje vaime mis tahes ruumist välja ajada või vastupidi, hoida neid sees.
Must pipar toob head õnne. Paljud mustkunstnikud soovitavad alati kaasas kanda väikest musta kotti paaritu arvuga pipraterasid, et õnn sind maha ei jätaks. 
 Punasele niidile saab panna ka piprateri ja teha väike käevõru vasakule randmele kandmiseks. Kuid pipra eriline tundlikkus selle negatiivsete mõjude suhtes kannab endas ka teatud ohtu. 
 Mustas maagias kasutatakse seda sageli erinevate provokatsioonide, keerdkäikude või needuste puhul. Et vältida nende ohvriks sattumist, püüa mitte võtta pipart inimeste käest, keda sa ei usalda.


Musta pipra ühendus tähemärkidega

Astroloogiliselt rääkides vastab must pipar tule elementidele ja seda sponsoreerib planeet Marss. Just see kombinatsioon elementide ja planeedi mõjust annab sellele sellise vastuvõtlikkuse negatiivsele energiale ning võime anda inimesele elujõudu ja julgust.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate