No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

7 asja, mida naine teeb, mis panevad mehe, tema järgi jooksma

by - kolmapäev, jaanuar 31, 2024





See, kui palju mees naist armastab ja tema läheduses olla tahab, sõltub peamiselt naisest endast. Lõppude lõpuks suudab ta just oma käitumise, tegude ja kavalusega oma väljavalitu enda külge niivõrd siduda, et too järgneb talle justkui ära nõiutud.

1. Pane enda järgi igatsema

Üks parimaid viise mehe pähe pääsemiseks on panna ta enda järgi lihtsalt igatsema. Kaduge mõneks ajaks ilma selgitusteta, lõpetage suhtlemine, ärge vastake kõnedele ja SMS-idele või viige kõik need suhtlused miinimumini ja näete, kui palju kasvab meeste huvi teie vastu. Mehel kasvab tõsine soov üha rohkem koos aega veeta.

2. Pane ta sind ootama

Siin on naiste kujutlusvõime ebatavaliselt lai. Las mees ootab sind enne kohtingut, virele telefoniekraani ees, kuni sa tema sõnumile vastad, ja lase oodata, kuni sa tema vastamata kõnele tagasi helistad. Muutke oma partner pisut närviliseks, ärge võtke telefoni, kui ta helistab, samtui venitage sõnumitele vastamisega. Kõige tähtsam on mitte täielikult ja pöördumatult kaduda, vaid siiski endast teada anda.

3. Hoidke saladust

Naine on mehe jaoks huvitav seni, kuni mees teda täielikult tundma õpib. Pärast seda muutub naine lugemiseks igavaks raamatuks. Et seda ei juhtuks, jäta alati mingi saladuse loor – see, mida partner sinu kohta teada ei saa. See tekitab temas huvi ja paneb teda sind ikka ja jälle jälitama.

4. Loo endast meeldetuletus

See võib olla parfüümi lõhn, laul, film või teie isiklik ese, mida mees teie kuvandiga tugevalt seostab. See aitab luua temaga tugevama sideme ja tuletab teid talle hiljem kergesti meelde, kui ta hakkab äkki unustama ja eemalduma.

5. Ära anna talle kõike korraga

Ehk siis jätke mees alati veidi rahulolematuks. Lihtsalt ärge minge liiga kaugele - te ei saa oma partnerit kõigest ilma jätta, peate lihtsalt panema ta tahtma midagi enamat ja hiljem loomulikult selle saavutama. Nii ei kuiva mehe huvi sinu vastu kunagi, vaid, vastupidi, soojendatakse pidevalt üles.

6. Näidake üles autonoomiat ja sõltumatust

Loomulikult peab toitja ja kaitsja olema mees. Kuid sellegipoolest tekitavad naised, kes suudavad raha teenida ja end ise ülal pidada, enda eest seista ja oma isklike probleeme lahendada, alati palju rohkem mehi tahtma, kui need, kes loodavad, et keegi teine ​​nende elu korraldab.

7. Ole õnnelik

See on kõige olulisem tingimus, et mees tahaks naisega koos olla. Oluline on meeles pidada, et sa ei peaks olema õnnelik tema, vaid ennekõike enda pärast. Seetõttu kohtub naine, kes suudab leida harmoonia ja tasakaalu enda ja ümbritseva maailmaga, parima mehega, kes teda jumaldab.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate