No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Missugune puu SIND kõnetab? (test)

by - pühapäev, märts 02, 2014


                                                       Missugune puu kõnetab SIND?

Puud on teada, et nad on maagilised ja neis on palju tarkust peidus.
Puu sümboliseerib kasvu, jõudu ja harmooniat.
Vali puu, mis antud hetkel teid kõige rohkem  "kõnetab/tõmbab"

Õunapuu
Saarepuu

Kasepuu
Seedripuu
Kirsipuu
Küpress
Jalakas
Viirpuu
Sarapuu
Vaher
Tamm
Palmipuu
Mänd
Pihlakas
Paju


Loe vastus allpool, et välja selgitada, mis sõnum teile seekord on! Vastake, kommenteerige ja jagage!

Õunapuu
Õunapuu on emake looduse parimaid ande. See on kombinatsioon ilu ja stabiilsusest. Õunapuu on püha ja maagiline toit ja seal on vajaminevad toitained. Kui õunapuu kutsub teid, siis selle puhtuse ja aususes palun peatuda ja mõelda, et teid on õnnistatud. Millised on õnnistused teie elus? Isegi kui see ei ole nii aga olge siiski tänulikud - ELU eest. Rohkem tänulikkust, mida te tunnete, seda enam õnnistust tuleb teie ellu. Õunapuu on meeldetuletus, et eemaldada kõik hirmud, kadedus, viha, ebaõnn... mis on teie elus, mis enam ei teeni teid.
Ole julge ja liigu edasi uutele elukogemustele. Emake loodus seisab alati sinu kõrval. Näita tänu loodusele ja veeda aega looduses.

Saarepuu
Saarepuud tuntakse kui "VANA MAAILMA PUUD ", täis iidseid maagilisi tarkusi ja salapära. See on sümbol, võimu kaudu ohverdus ja võitlus. Kui saarepuu kutsub teid, siis ta tahab teile meelde tuletada, et teie elu ei pea piirduma ainult vajadustest. Teie elu peaks olema täis rõõmu, kujutlusvõimet ja õnne. Järgige universumi julgustavat juhendit, elada elu lihtsususes ja voolamises. See on aeg, kus saab usaldada elu ja võtta intuitiivne tegevus, mis aitab teil laiendada oma elukogemusi. Saarepuu toob sulle usku ja maagiat. Ärgata mõttega, et olete heaolu loomine ja võimas muutus. Puudub vajadus võitlusteks ja valudeks. Takistusi, mis tulevad eluteele, tänage kogemust ja laske sel minna. Mõtle lihtsalt ja loovalt/positiivselt,... ja kui sa usud,siis saabki nii olema.

Kasepuu
Kasepuu on absoluutne sümbol ilust ja loovusest metsas. Kask on uus algus, milles pole piire. See on uuendamises ja puhastamises oma praegust olukorda. See puu on tugev ja talub kõrget temperatuuri, kuid see võib heita oma soovimatu koore, nagu madu heidab oma nahka. Kui kasepuu kutsub teid, siis ta palub teil puhastada ja uuendada praegust olukorda oma elus. Sul on õigus paraneda ja uuesti luua kõik, mida soovid, mis sind ei teeni enam. Jätke vanad harjumused, vanad uskumused ja negatiivne energia eemale. See on suurepärane aeg, isiklik eneseleidmine .

Seedripuu
Tugev ja stabiilne seedripuu pakub kaitset nii paljudele elusolenditele. Selle vastupidavus võib kesta sadu ja sadu aastaid. Seedripuu on üsna lihtsakoelise lähenemisega elule, ta annab meelega sõnumi sulle. Kui seedripuu kutsub teid, siis ta jagab tarkust. Pea meeles, et asjad on alati lihtsad kui nad ilmuvad. Sa pead usaldama ELU. Ärge üle mõelge ja ärge tähtsustage mitte midagi üle....elu juhindub südamest. Kui suudate hoida tasakaalu ja elada elu lihtsuses ja usalduses, siis võite elada pikka ja tervislikku elu.

Kirsipuu
Kirsipuu on ilus ja hästi lõhnav. Sümboliks on haprus ja elu. Kirsipuu esimene etapp on täiuslik õitsemise aeg, mis jääb vaid veidi aega enne muutumist maitsvaks ja toitvaks puuviljaks. See on suurepärane näide, et elu on väga kallis ja lühiajaline. Kui kirsipuu kutsub teid, siis see on sõnum- õnn ja elu. Elu on liiga lühike, et olla negatiivsuses ja täis raskustunnet. Sinu elu on täis selliseid magusaid ja viljakaid võimalusi, sa lihtsalt pead seda nautima, nii et oleks võimalik nautida elu. Nautige ilusaid õisi, vilju.. . Ela iga päev nii, nagu oleks see parim päev elus. Sinu elu on ilus ja väärtuslik.

Küpress
Küpressi sümboliks on üksindus ja ohverdus. Kui küpress kutsub teid, saadab ta sõnumi teile, et vaataksite enda sisse ja esitab küsimuse...Mida sa oma elus ohverdad? Millest sa loobuksid, et saaksid osa tõelisest õnnest? Sa oled LOOJA ja ainult sina ise saad oma elu luua. Mõtle ja unista julgelt. Kui tekib tunne, et ohverdad ennast teistele, siis astu samm tagasi ja uuri, mis tegelikult toimub. Elu saladus on tõesti õnn. Kõigil siin Maal peab olema võimalus ÕNNE kogeda.

Jalakas
Jalakas on iidne sümbol -sõbrad, pere ja traditsioonilised väärtused. Väga võimas puu ning tal on sõdalase omadused... Jalakas on täis lojaalsust. Jalakas on maandatud ja inspireeriv puu. Kui jalakas kutsub teid, siis on see sulle saadetud sõnum lootusest ja vastupidavusest. Kui usud millessegi, siis pead selle eest ka seisma. Teie meelekindlus ja visadus tasub end ära. Sinulgi on võime seista selle eest, mida sa usud ja teha see teoks. Õnn on sinuga.

Viirpuu
Viirpuu sümboliks on optimism ja salapära.Ta on lubaduse tugevus, uuenemine ja sõprus, ta annab tasakaalu ja lihtsust kõigile.Ta on  nii suur takistus kui kaitsja.Viirpuu sümboliseerib isiklikke piire ja  kasvu.Ta on nagu vana võlur ning salapära on tema ümber. Kui see puu kutsub teid, siis ta soovib, et saaksite olla kaitstud reisil,  erinevatel seiklustel ja ettevõtmistel. Kui teil tuleb seista silmitsi väljakutsetega, siis see on oluline, et te mõtleksite kõik hästi läbi. Asjadele saab alati läheneda ka teise nurga alt, see tähendab - alati on olemas teine tee .

Sarapuu
Sarapuu sümboliseerib loovust, kirge ja viimistletust. See puu tuletab teile meelde, et saate oma elu muuta ja keerata alati uue lehekülje. Teil on võimalik muuta midagi igal ajal, isegi kui see on ainult oma vaatenurga küsimus. Pimedus saab välja valguse kätte. Kurbus võib pöörduda rõõmuks. Kui sarapuu kõnetab teid, siis tema sõnum on see, et julgustada sinu uut visiooni. Kellegi prügi on teise mehe varandus. See on see, kuidas te vaatate asju. Nautige iga olukorda ja looge midagi uut. Loomine on sama oluline kui toote väljavalimine. Pöörake tähelepanu perele ja sõpradele.

Vaher
Vaher on maagiline ja värviline ning kiirgab armu ja headust. Vaher on sümbol -praktiline maagia ja salapära. Kui vaher kõnetab sind, siis ta saadab teile sõnumi- sul on võime "luua" imesid ja maagiat oma ellu. Kõik elus on mõistatus. Elus on kõik ime. Kui sa usud endasse ja usud võimalustesse elus, siis võib kõike juhtuda. Vaher pakub mugavust ja tuge, edukat isikliku teekonna loomist. Elu on ilus.

Tamm
Kuningas metsas on - võimas tamm. Tamm sümboliseerib tugevust, ellujäämist, vaprust ja au. Kui tamm kõnetab teid, siis see on aeg, kus saad tunda julgust ja vaprust endas. Mis iganes see ka on, kas need on hirmud, kardad midagi saavutada, või puudub sul otsustusekindlus. Kui tunned nõrkust või abitust...Alati on seal võimalus vabaneda oma probleemidest. Tamm tahab, et sa ületaksid kõik oma mured, hirmud, ärevuse ja närvilisused. Oleme kõik osa loodusest ja pärit samast materjalist. Me oleme kõik üks. Ei ole midagi, mida peaksid kartma, kedagi teist peale iseenda. Seisa julgelt ja kindlalt, Sa oled tugev.

Palmipuu
Palmipuu on paindlik ja murdumatu ja temast kiirgab rahulolu. Kui palmipuu kõnetab teid, siis see näitab, et teil tuleb suurendada oma paindlikkust igas olukorras. Teadmistes on võim ja vägi ning võimalused. On aeg rikastada oma hinge, laiendades oma seisukohti ja nägema erinevaid külgi/tahke igas olukorras, igas küsimuses. Palmipuu tuletab meelde, et püsiksite paindlik, maandatud, rahulik ja rahumeelne.

Mänd
Mänd on rahu sümbol ja täis täiuslikkust. See puu on alati olnud särav näide, kuidas on võimalik jõuda tähtede juurde ja oma unistusi täide viia. Mis see on, mida olete alati tahtnud oma ellu? Võib-olla hobi, eesmärk või karjäär. Unistamine on suurepärane algus uueks ettevõtmiseks. Kui mänd leidis üles teid, siis ta ütleb, et teeksite oma elus õiged tulevikuplaanid. Ärge heituge, kui erined teistest, oma eesmärkide ja unistustega, see on see, mis muudab need nii eriliseks. Mänd on meeldetuletus, et sa oled inimene, kellel on oma tee. Ole uhke oma elu üle ja kuidas sa seda lood. Oled täiuslik, just sellisena nagu sa oled.

Pihlakas
Värvikas ja loominguline pihlakas on täis maagiat ja tal on side maailmaga, täis unistusi ja fantaasiat. Iidne sümbol on kaitse ja ümberkujundamine. See punaste viljadega puu on olnud sümbol kõrgema teadvuse ja sisemisele ärkamisele. Pihlakas kutsub neid, kes peavad tundma rohkem vabadust ja inspiratsiooni oma igapäevases elus. On aeg küsida "Mis on see, mis paneb mind tundma innustunult?" Pihlakas annab loomingulist julgustust ja saadab teile sõnumi isiklikuks kasvuks. On aeg suurendada oma sisemist kujutlusvõimet ja järgides südame kutset. Elu on maagia.

Paju
Paju on üks salapärane ja võrgutav puud. Selle naiselik energia on tugeva sümboliga: viljakus, ühtsus ja võim. See on selline tugev energia. Õppige nägema oma visioone ja intuitsioone. Paju pakub tervenemist ja enese armastust. Paju sümbol on "kirglik väljendus." Palju on emotsioone. Teid ei saa varjata või lämmatada. Armasta ennast ja suhtle oma kehaga ning tunnetega, kuula mis su keha sulle ütleb. Tunneta ja ela!


Kasutatud  metshaldjate kuningriik materjali

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate