No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõik kahjuliku viib organismist välja riis. Tiibeti laamade saladus.

by - neljapäev, märts 27, 2014


Tiibeti laamad  tegid rasket füüsilist tööd ning toitusid peamiselt omaenda kasvatatud viljadest – järgisid enamasti taimset dieeti ja tervislikku  toitumist. Siin jagangi ma teiega ühte rangelt hoitud saladust.

Tiibeti laamade saladuse retsept.


Võtame tavalise riisi, nii mitu supilusikatäit kui kui palju on teil aastaid. Peseme riisi puhtaks, paneme purki, valame sellele peale sooja keedetud vee, sulgeme purgi kaanega ning asetame külmkappi. Hommikul valame vee ära, võtame 1 supilusikatäie riisi, keedame seda 3 – 4 minutit ilma soolata ja sööme seda tühja kõhuga soovitavalt enne 7.30 hommikul. Ülejäänud riisile valame peale uue keedetud ja jahutatud vee ja paneme tagasi külmkappi. Ja nii kordame toimingut igal hommikul, niikaua kuni riis otsas. Selle meetodi saladus seisneb selles, et riisitera on kristallse struktuuriga. Kui me leotame riisiteri, siis nii me eemaldame tärklise ja riisitera muutub käsnaks. Riisipuder ei seedi mitte maos vaid soolestikus, terad toimivad adsorbendina, mis puhastab soolestikku. Peale seda puhastuskuuri te mitte ainult ei saa tervemaks vaid ka nooremaks.

Ainuke tingimus on, et peale seda hommikusööki riisiga, on soovitatav mitte midagi süüa ja juua kolme tunni jooksul. Peale sellist toitumist kaovad ära valud nimmepiirkonnast ja ragin kaela piirkonnas.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate