Suvine aeg on üldjuhul kiire ja pole aega oodata nädalaid, et saada mõnusad ja krõmpsuvad kurgid oma toidulauale. Siin üks kiire retsept, mis valmib vaid poole ööpäevaga!
Soolakurgid mis on mõnusad ja krõmpsuvad, ja on juba 12-14 tunni pärast valmis ja mida võib pakkuda erinevate toitude juurde.
Koostis:
1 kg minikurke
1 liitrit gaseeritud mineraalvett
2 spl soola
3 küüslaugu küünt
peotäis värsket tilli
Ettevalmistus:
Kõigepealt pese till ja kurgid. Alusta kurgitegu, tilli ladumist anuma põhja.
Pestud kurgil lõigata otsad maha mõlemast otsast ca 1 cm, lao need siis tihedalt nõusse.
Siis pane uuesti tilli ja lisa viilutatud/hakitud küüslauguküüned.
Seejärel sega omavahel sool ja mineraalvesi ning vala saadud segu kurkide peale ( nii et kõik kurgid oleksid korralikult veega kaetud)
Pane kurgid külmkappi. Kurgid on valmis 12-14 tunni pärast.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.