Lihtne ja maitsev siirup. Seda saad einevates kohtades kasutada, nii morssi tehes, jäätise peale ja miks mitte napsude juurde. Siirup maitseb sama hästi nii suvel, palaval päeval morssi tehes, paremat janukustutajat on raske leida ja talvel jäätisele lisades, drinki tehes aga meenub soe ja mõnus suvi.
Igaüks võib olenevalt maitsemeelele seda muuta, aga mina kasutasin:
Sa ei pea pead halliks muretsema, koguste arvestamisel - ole loominguline ja tee nii nagu tuleb :) Keeda siirupit, kuni maasikad ja rabarber muutuvad pehmeks. Seejärel võta sõel ja suru lusikat appi võttes mahl läbi sõela. Lase veidi jahtuda ja villi pudelisse/purki.
Igaüks võib olenevalt maitsemeelele seda muuta, aga mina kasutasin:
1 tassi suhkrut
1 tass vett,
tassi täis viilutatud maasikad,
ja viilutatud üks keskmine vars rabarberit
ja suur peotäis jämedalt hakitud (värsket)piparmünti.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.