No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kookosõli aitab käärsoolevähi vastu!

by - neljapäev, veebruar 16, 2017



Kookosõli aitab käärsoolevähi vastu. Tulemused juba peale 2päevast ravi.
Käärsool on jämesoole keskmine kääruline ja sopiline osa.
Selgub, et pool kookosõli sisaldusest moodustub lauriinhape. Laboratoorsed uuringud näitasid,  et see õli on võimeline tapma kahe päevase tarbimise järel 93% käärsoolevähi rakkudest. Lauriinhape hävitab vähirakke intensiivse oksüdatsiooni protsessi käigus ja samal ajal efektiivselt vähendades glutatiooni taset. Vähirakud tarvitavad glutatiooni, et kaitsta end oksüdatsioon ainete eest.
Kookosõli/kookosrasv.

Kookosõli kasutatakse tervise tugevdamiseks ja raviks juba palju aastaid. See õli hävitab edukalt baktereid, parasiite, seeni, mikroorganisme ja erinevaid viirusi. Samuti see parandab edukalt seedimisprotsessi, abistab maksa tööd, toidab nahka ja kiirendab haavade paranemist. Uuringud näitavad, et kookosõli aitab tõsta HDL (hea kolesteriini) taset ja aitab kehakaalu langetada.
Mitmed kliinilised uuringud näitavad, et selle efektiivsust stabiliseerida kolesteriini taset haigetel, kes kannatavad krooniliste südamehaiguste all, stabiliseerib  veresuhkru sisalduse taset, arteriaalset vererõhu taset aga samuti ka on efektiivne Alzheimeri tõve vastu võitlemisel.
Kookosõli on spetsiifiline lauriinhappe allikas kuna see hape sisaldab triglütseriidi ja seda on sellistes kogustes teistes toiduainetes väga raske leida. Näiteks, selline fakt, et looma rasvas on ainult 2% lauriinhapet ja inimese rinnapiim sisaldab seda vaid 6%. Sellest võime järeldada, et inimesed vajavad palju suuremat kogust lauriinhapet kui teised elavad organismid.
Tähtis on teada, et uuringud ei saa anda 100% garantiid, et kookosõli tapab vähirakke kõigil. Kuid kõik me peame mõistma, et loodus annab meile palju võimalusi haigustega võitlemiseks ja kookosõli pole erand. See on naturaalne ja selle peaks lisama oma menüüsse, et vältida paljusid haigusi.
Mõõdukal tarbimisel on kõik hea, seega tuleks profülaktika mõttes  tarvitada 1 teelusikatäis kookosõli 2 – 3 päeva.

Vaata ka - 9 põhjust kasutada kookosõli

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate