No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vajutades ühte punkti jalal, siis see aitab sul...

by - neljapäev, veebruar 16, 2017


Kui te vajutate seda punkti oma jalal enne magamaminekut, siis juhtub midagi väga ootamatut.

See on üks akupunktuuri tehnika. On palju akupunktuuri kohti kehal ja igaüks neist omab erinevat ravivõimet.Unehäireid on erinevates vormides ja mõjutavad inimesi erinevalt. Mõned inimesed vähkrevad voodis mitmeid tunde, et uinuda ja unistavad imevahendist, mis aitaks neil lennata unenäomaailma ühe nupule vajutusega. Ja nad võivad saada üllatuse osaliseks, kui nad saavad teada, et selline vahend on reaalselt olemas! Seda nimetatakse akupunktuuriks ja seda saab kasutada paljude haiguste leevendamiseks ning loomulikult ka unetuse puhul. Kõik mida te peate tegema, on surve avaldamine teatud puntidele kehal ning üsna varsti magate nagu beebi.

Selleks, et kasutada akupunktuuri tehnikat, kui soovite kiiresti uinuda, peaksite te enne välja selgitama, mis mõjutab teie keha. On palju akupunktuuri kohti kehal ja igaüks neist omab erinevat ravivõimet. Kui meil on tegemist unehäirega on selleks kolm punkti, millele te peaksite keskenduma.
Üks punkt on niinimetatult „LV3”, see võib aidata mitmete füüsiliste haiguste puhul sealhulgas ka unetuse puhul. See punkt asub jalalaba pealmisel pool suure varba ja teise varba vahel. Te peate seda punkti vajutama enne kui te proovite uinuda 4 – 5 sekundit.
Veel üks asi, mis on väga oluline unetuse puhul on – punkt „P6”. See asub käel kolme sõrme kaugusel randme ja soonte vahel. Sinna 5 minuti jooksul survet avaldades – aitab see teil unuda.
Viimane punkt, mis aitab võidelda unetusega, nimetatakse „ K1”. See punkt asub jalatalla keskmisel osal jalapadja all. K1 peate vajutama 30 sekundit, siis laske 5 sekundiks lahti ning seejärel vajutage uuesti 30 sekundit.
Samuti on ka palju teisi asju mida te saate teha, et aidata endal uinuda. Piirake igasuguste stimulaatorite tarvitamist enne uinumist, nagu kofeiin või nikotiin. Regulaarne magamamineku kellaaeg on samuti oluline, kuna see aitab organismil saavutada rütmi ja valmistab keha igal õhtul magamaminekuks ette. Oluline on ka õhtul selliste asjade vältimine nagu töö arvutis, söömine või voodist televiisori vaatamine.
Need akupunktuuri kasutamis nõuanded on juba paljusid inimesi aidanud unehäirete leevendamisel. Nii et kui lammaste lugemine ei aita uinuda, siis proovige seda meetodit. 

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate