No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: Valige sõrmus ja saage teada milliseid saladusi peidab teie iseloom.

by - kolmapäev, veebruar 01, 2017



Millise sõrmuse te nendest sõrme paneksite? See paljastab teie iseloomu saladused! Minul langes kõik kokku, aga kuidas teil?
Paljudele naistele meeldib kanda ehteid, eelistatult kuuluvad naiste lemmikute hulka sõrmused. Õigesti valitud sõrmus rõhutab hästi hoolitsetud käsi ja lubab oma perenaisel end tõestada. Kuna sõrmuse valik sõltub otseselt teie iseloomust.
Teeme lihtsa ja huvitava testi sõrmustest. Vaadake kui ilusad need kõik on! Teil tuleb lihtsalt valida välja see sõrmus, milline teile kõige rohkem meeldis, see mis lausa tõmbab teie sõrmede poole…
 Kui te tahate valida kahte sõrmust siis see tähendab, et teie iseloomul on mõlemad energiad.
 Iseloomu kirjeldused:

SÕRMUS Nr.1
Te olete kuninganna kes teab oma hinda! Kuninganna on aus iseenda, kui ka teiste vastu. Vahel kannatavad teid ümbritsevad inimesed teie liigse otsekohesuse all, kuid teie loomulik sarm paneb nad kiiresti seda unustama.
Te olete siiras ja tugev, ja see võlub kõiki kes teie läheduses on. Kui teile keegi meeldib, siis te soojendate teda oma soojusega nagu päike. Aga kui ei, siis te ei varjagi seda, peagi tunnetab see inimene teiega suhtlemisel seda esimeste sekundite jooksul.
Optimism ja usk sellesse, et te suudate vastu seista igasugustele raskustele, aitab teil püstipäi elus läbi lüüa.
 
SÕRMUS Nr.2
Te olete naiselikkus ise! Alati hingelt noor, unistav, õrn, armastav … Teil on suur süda ja veab sellel mehel, kellele te oma südame kingite. Teile võrratult sobivad kleidid, nendes paljastub täielikult teie ilu ja energia.
Te oskate unistada, sest sageli kummalisel kujul muutuvad teie unistused reaalsuseks. Vahel näete te prohvetlikke unenägusid.
Te armastate ja oskate flirtida ning teil on mänguline iseloom. Kui te soovite mõnda meest võluda, siis teie jaoks see pole see üldse raske. Te olete täis õrna energiat, mis  ümbritseb teid  nagu pehme õrn kuuvalgus. 

 


SÕRMUS Nr.3
Te olete jahimees! Nagi iga jahimeeski olete te täis metsikut, vahutavat energiat, mis voolab teist välja teile vajaliku hetkel. Teil on silmad, mida on võimatu unustada. Silmavaade, mis tungib otse teie hinge.
Teid ümbritsevad inimesed kipuvad teiega suhtlema. Te olete ju suhtlemisel valikuline ja oma lähedusse lasete vaid üksikuid. Inimesi, kes on teiega lähedased, kuulub teie usaldus täielikult. Truuduse murdmist ja reetlikkust te ei andesta iialgi.  
Teie elu on selline, mida tihti kadetsevad ümbritsevad inimesed. Kuid enamasti te ei pööra sellele tähelepanu.

 
SÕRMUS Nr.4
Te valisite selle võluva kassikese? Kas teadsite, et kassid elavad kahes maailmas korraga? See kehtib ka teie kohta. Ent tihti välimus seda välja ei ütle. Te olete soe ja ilusa hingega. Te olete tervendaja.
Välimiselt olete te enamasti lihtne ja  lõbus inimene, teil on suur suhtlusringkond, teiega on kerge ja meeldiv suhelda. Paljud inimesed on mitmed korrad tundnud, et pärast teiega suhtlemist tõuseb neil meeleolu, nad tahaksid elada ja midagi luua. Teil on soe energeetika, te annate sellesse ellu palju. Te peaksite natuke rohkem hoolitsema ja rõõmustama iseennast, siis teie elu laabub lihtsalt ja meeldivalt. Ärge laske käest võimalusi mida elu teile toob. Edu armastab teid!
SÕRMUS Nr.5
Te olete armastus ise! Teile meeldib armastada, mille juures on armumine teie jaoks igapäevane tavaline olek. Tavaliselt te tunnete tugevat armastust kogu oma elu – mehe, töö, armastatud tegevuse suhtes. Te lihtsalt jumaldate reisimist. Kodune hubasus on teile vastuvõetav ainult siis, kui te saade seda jagada oma armastatud inimesega. Te olete väga ilus kui olete rõõmus. Teil on võluv naeratus. Teie rõõm on alati tõeline. Te kingite rõõmu kõikidele teid ümbritsevatele inimestele. Te hindate igat elatud päeva ja jumaldate meeldivaid pisiasju elus. Ilusaid tasse, lilli, muusikat – kõik see      omab teie jaoks suurt tähtsust.

SÕRMUS Nr.6
Te olete daam. Oma olemuselt vaoshoitud, omate täiuslikku maitset, oskate end kasulikult esitleda. Kui teie sõbrannad ei pöördu teie poole seoses välimuse ja stiili soovituste saamiseks, siis asjata. Te olete rahulik ja nutikas inimene. Teil on väga hea intuitsioon, te peaksite pisut rohkem seda usaldama. Teie pilgu eest ei varja ühtegi saladust. Kuid te ei räägi kunagi ühtegi võõrast saladust välja. Teid võib usaldada, teile võib loota igas olukorras.
Teile on looduse poolt antud ilusad näojooned. Te hindate inimestes usaldusväärsust ja teravat mõistust. Teil on raske oma tunnetele alluda, aga kui te ükskord armute siis väga tugevalt.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate