No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Teil on esimese grupi veri? See info võib päästa teie elu!

by - laupäev, veebruar 25, 2017


Inimesed kellel on esimene veregrupp, võivad anda oma verd teiste veregrupi inimestele, kuna nende veres olevad punased verelibled ei sisalda antikehi, mis ei ühti teistes veregruppides olevate antikehadega. Hoolimata sellest, võivad nende jaoks doonoriks olla vaid 0 veregruppi omavad inimesed.
Seepärast on see veregrupp spetsiifiline ja erineb teistest. Esimest veregruppi omavad inimesed on suurema vastuvõtlikkusega erinevate nakkuste suhtes, kuid samal ajal on neil ka omad eripärad.
Esimest veregruppi omavad inimesed on sündinud liidrid ja spetsialistid. Peale selle on nad edukad ja erinevad isiksused teiste inimeste seas.
 Nagu eelnevalt mainitud, on nad vastuvõtlikumad erinevate haiguste suhtes; hüpotüreoidism, kilpnäärme probleemid, haavandid, joodi puudulikkus. Kõigele lisaks võib joodi puudulikkus põhjustada liigse vee kogunemist organismis ja ülekaalulisust.
Huvitav on see, et Jaapanis seotakse veregruppi iseloomuga. Nüüd te ilmselt saate aru miks vestlustel küsitakse teie veregruppi. 0 veregrupi inimesed on enamasti ustavad, täpsed ja on võimelised kiiresti õppima. Varem olid esimest veregruppi omavad inimesed parimad jahimehed, kes oskasid õigesti olukorda hinnata ja seepärast olid neil suuremad võimalused ellu jäämiseks, tihti neid nimetatakse  palju tarkademaks ja leidlikumateks õpilasteks.
Hüperaktiivsus ja ettevaatlikkus.
Ärevus on peamine vaenlane esimest veregruppi omavatele inimestele. Peale selle võib halb toitumine ja vähene füüsiline aktiivsus negatiivselt mõjutada kilpnäärme talitust, mis võib põhjustada rasvumist, puudulikku glükoosi omandamist, ja teisi terviseprobleeme.
Peale selle on nad riskigruppides, kuna neil võivad kergesti tekkida  maohaavandid ja teised probleemid mis on seotud liigse maohappe tekkimisega.
Seepärast soovitatakse neile mitte tarbida alkoholi, kofeiini. Kuna kofeiin suurendab adrenaliini taset, mis on niigi kõrge esimese veregrupiga inimestel.
Neile soovitatakse samuti tegeleda spordiga, et hoida oma keha vormis.
Parima tulemuse saavutamiseks tuleks külastada spordisaali 3 – 4 korda nädalas.
Olge terved!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate