Maasika-Virsiku napsupulgad
Palaval päeval on üks külm karastus igavesti päevakohane.
Sul läheb vaja:
180ml püreestatud maasikaid (umbes 10tk)
60ml virsikusiirupit (retsept all)
350ml toonikut
60ml + 90ml viina (kahes osas)
1. Sega maasikapüree 60ml viinaga. Pane 3tl segu mahlapulkade vormi põhja (võib kasutada ka sirgeid klaase).
2. Sega virsikusiirup toonikuga, lisa ülejäänud viin.
3. Vala virsiku ja viina segu maasikasegule peale ja sega.
4. Külmuta umbes 2 tundi või nii kaua, kuni segu on piisavalt jäätunud, et jäätisepulk seisaks sirgelt sees. Lisa jäätisepulgad ning lase üleöö seista. Et mahlapulgad kätte saada, lase vormid 2-3sekundiks kuuma vee alt läbi.
Virsikusiirup
120ml virsikuid (umbes 4 keskmist)
240g vett
130g suhkrut
1. Pese, koori ja tükelda virsikud. Blenderda läbi, kuni segu on püree.
2. Pane vesi, suhkur ja virsikupüree potti, lase keema ja keeda 5 minutit.
Pilt Pinterest
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.