No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

8 asja, mis su kehaga juhtub, kui sa ei seksi

by - reede, märts 15, 2019


Vähesed asjad elus on sama ilusad kui suurepärane seks armastatud partneriga.
Kirg magamistoas kipub aastate jooksul vähenema, kuid see on lihtsalt midagi, mis vajab rohkem pühendumist. Nagu te alljärgnevalt loete, võib seksist loobumine olla katastroofiliste tagajärgedega!
Siin on  põhjused, miks ei tohiks seksi kõrvale jätta ning asi pole üldsegi lihtsalt tuju languses, vaid selle taga on palju enamat.

1. Haigestud kergemini

Kui sul ei ole pikka aega seksinud, hakkab teie keha immuunsüsteem nõrgenema. See tähendab, et pisikud levivad kehas kiiremini ja sa oled palju vastuvõtlikum erinevate viirushaiguste suhtes. Seks on hea viis haigustest hoiduda.

2. Stressitase tõuseb

Seks on suurepärane võimalus stressi kõrvaldamiseks. Regulaarne suguelu vähendab selgelt stressihormoonide hulka kehas ja lõdvestab igapäevaelu pingeid. Samuti ei ärritatu sa nii kergesti.

3. Erutunud seisundisse jõudmine on aeganõudvam

See võib tunduda kummaline, kuid nii see on. Ilma korraliste "harjutusteta" on paljudel inimeste raskusi erutatud seisu jõudmisega.Meeste jaoks võib raske saada erektsiooni saada, ja naiste puhul on orgasimini jõuda tunduvalt raskem. Regulaarne voodielu on võti hea toonuse saamiseks.

4. Unenäod muutuvad

Mõned inimesed on avastanud, et nende unenäod muutuvad imelikuks, kui nende seksuaalelu kannatab. See võib tähendada, et sa äkki unistad rohkem seksist ja sa võid isegi seksiunenägusid näha. Omamoodi kõlab see täitsa toredalt.

5. Te kaotate huvi seksi vastu 

Kui teie keha leiab teid pikemat aega kuival olemas, vähendab see suguhormoonide tootmist. Nii et sa ei taha/ puudub huvi isegi pikemat aega seksida. Lõpuks märkate, et teie huvi seksi vastu puudub täielikult. Seda seetõttu, et suguhormoonid kaovad teie kehast aeglaselt.

6. Teie tunded teie partneri suhtes muutuvad

Partnerid kaugenevad üksteisest. Kui paaril on harva seksvahekordi, muudab see nende suhet alateadlikult. Kaob ära see intiimne lähedus, mis seksiga kaasneb.Teie suhe hakkab kannatama selle all. Selle tagajärjel hakkad suhtes end ebakindlalt tundma ja kuna iha väljendamine on kadunud, siis tihti võib viia see suhte lagunemiseni.

7. Vähki haigestumise oht kasvab

Pikk seksielust eemal olek kasvatab meestel vähiriski. Seega, torude läbilaskmisvõime regulaarne kontroll on meestel alati teretulnud.

8. See mõjutab teie enesehinnangut

Ei ole üllatav, et inimese enesehinnang kannatab, kui teda ei ihaldata. Seksuaalelu puudumine avaldab mõju inimese enesehinnangulemis viivad lõpuks kurbuse ja isegi depressioonini, kui seks ei ole üldse kättesaadav. Uuringud näitavad, et regulaarne seks aitab võidelda depressiooni vastu ja loob kehas õnnehormoone. Olgu öeldud, et seks on parim antidepressant!Muidugi omaette küsimus on, kas depressioonis inimene seksist huvitatud on.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate