No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Taim, mis tapab vähirakud 48 tunni jooksul, kasvab vabalt igalpool!

by - laupäev, märts 16, 2019



Keemiaravist 100 korda efektiivsem- taim, mis tapab vähirakud 48 tunni jooksul!

Selleks imetaimeks pole midagi muud, kui lihtne võilill! Sellele taimel on palju ravi omadusi, mis teeb sellest võimsa ravimi.
Jooge sellest taimest valmistatud teed ja te hoiate ära vähirakkude tekkimise. Võilillejuurest valmistatud tee on tõesti võimeline hävitama vähirakke 48 tunni jooksul ja kaitseb terveid rakke vähi eest. Peale selle on seda teed lihtne valmistada.
 Meie esivanemad kasutasid seda taime paljude haiguste ravimisel, kuid täna on kõige peamisem võilillejuure kasutamise eesmärk vähiga võitlemine. Teadlased on avastanud, et võilillejuure efekt on palju parem kui keemiaravi oma. Uuringute tulemusena, mis viidi läbi Windsori ülikoolis Kanadas, leiti, et võilillejuur tapab efektiivselt vähirakke ja kaitseb terveid rakke nakatumise eest. Võilillejuur tapab vähirakud 48 tunni jooksul, jättes terved rakud puutumata. Need on suurepärased tulemused, mis viidi läbi uurimisgrupi poolt ja jätkavad selle taime omaduste uurimist. 
 On olnud juhuseid, kus peale mitmeid aastaid vähiga võitlemist prooviti alternatiivset vahendit ja hakati jooma teed võilille juurest. Ning peale kolme kuud said nad vähist vabaks!

Variandid võilillejuure kasutamiseks:

1) pesta, teha juppideks, kuivatada ja hiljem jahvatada
2) pesta, purustada hakklihamasinas ja kuivatada
3) pesta, purustada ja siis mee sisse



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate