No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuldsed inkamarjad ehk peruu füüsal

by - neljapäev, märts 28, 2019



See väike  kuldkollane vili on tõeline aare: ravib eesnääret, võitleb kõhukinnisusega, ennetab mao ja käärsoolevähki!

Loodus on täis paljusid puuvilju, mida me võime kasutada oma huvides. Nad võivad aidata meil ravida paljusid haigusi, kui me õpime neid õigesti kasutama. Näiteks, kuldsed inkamarjad, väiksed ja ümmargused ja magusad viljad võivad teil aidata ravida paljusid probleeme seedimisega sealhulgas käärsoole, soolte ja maovähki. On olemas rohkem kui 50 sorti kuldseid marju ja neid kasutati isegi Kolumbuse ajal. Nad olid ja on populaarsed Peruus ja Kolumbias. Iidsetel aegadel peeti neid inkade pühaks toiduks. Vili levis üle kogu maailma 18 sajandil ja nagu ikka neid tarvitati kõrgema klassi inimeste poolt. Tänapäeval tarvitatakse neid kuldseid marju üle kogu maailma, kuid erilisel viisil Inglismaal ja Saksamaal. Siin on mõned peamised eelised meie tervisele, mis võivad anda meile need marjad:

  • Need on rikkad A, B ja C vitamiinide poolest
  • Suurepärane diureetikum
  • Marjadel on võimas aktiivne tegur, mis sobib ideaalselt sportlastele ja lastele
  • Alandab kolesteriini taset
  • Parandab seedimist
  • Puhastab verd toksiinidest.

Kuna kuldsed marjad on väga kasulikud inimorganismile , peaksite te need lisama oma toidusedelisse juba täna just sellepärast, et säilitada oma tervist.

Kui teil on tõsised probleemid tervisega või tugevad valud, soovitame teil pöörduda arsti vastuvõtule. Ise ravimine võib olla teie tervise jaoks kahjulik. Määrake kindlaks erinevused dekoratiivse ja söödava füüsali vahel, kuidas kasvatada ja hoolitseda selle suurepärase taime eest kodus.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate