25. juuli - Rahvusvaheline veini ja juustu päev
Maailmas on asju, mis on lihtsalt määratud kokku sobima, näiteks šokolaad ja maapähklivõi, õli ja äädikas ning muidugi vein ja juust!
Juba ammustest aegadest on veini ja juustu koos pakutud kõrgeima klassi esindajate seas kõige tähtsamatel üritustel. Veini ja juustu päev tähistab seda igavest sidet ja sellega kaasnevat elegantsi.
Vabakutselise kirjaniku ja veinisõbra Jace Shoemaker-Galloway algatatud veini- ja juustupäev langeb iga aasta 25. juulile . Nagu nimigi ütleb, austab see klassikalist toidu ja joogi paaristamist. Kuid palun ärge piirduge ainult kreekerite ja cheddariga. Juustumaailm pakub laia valikut kombinatsioone: mõelge Roquefortile, Limburgerile, gorgonzolale, mizithrale, parmesanile, gruyère'ile, brie'le, kitsejuustule või raclette'ile! Veinide osas uurige nii punaseid kui ka valgeid veine, lisaks chianti'sid, portveine, punaveine ja vahuveine.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.