No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

"Päästev Kallistus"

by - neljapäev, veebruar 06, 2014



  Kaksikud, Brielle ja Kyrie, sündisid 12 nädalat ennetähtaegselt. Kuna imikud vajasid intensiivset hoolt, paigutati  nad eraldi inkubaatoritesse. Kyrie hakkas kaalus juurde võtma ja ta süda stabiliseerus. Aga Briellel, kes sündides kaalus vaid 0,9 kilo, oli probleeme hingamisega ja nõrga südamega ning tal esines muid komplikatsioone. Arvati, et ta ei jää elama...
Nende medõde tegi kõik mis ta sai, et Brielle tervist paremaks saada, aga kõik mis ta tegi ei aidanud tüdrukut. Kui midagi enam ei aidanud läks õde haigla eeskirjadele vastu ja pani kaksikud kokku ühte inkubaatorisse. Ta jättis tüdrukud inkubaatorisse magama ning, kui ta aga tagasi tuli leidis ta eest midagi mida ta ei suutnud uskuda. Ta kutsus teised medõed ja arstid ja näitas neile mis on juhtunud (pildil). Brielle oli oma õele lähemale liikunud, Kyrie pani oma väikse käe talle ümber nagu ta tahaks teda kallistada ja toetada oma õde.
Sellest hetkest alates hakkas Brielle hingamine ja südame töö stabiliseeruma - süda oli korras. Alates sellest ajast otsustasid nad hoida õdesid koos, kuna kui nad olid koos hoidsid niimoodi üksteist elus.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate