No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kas soovite saada enda jaoks ennustust? Valige lihtsalt pildilt oma lemmik ingel!

by - esmaspäev, detsember 16, 2019


Kas soovite saada enda jaoks ennustust? Valige lihtsalt lemmik ingel välja!

Inglid on lahked ja tagasihoidlikud olendid, kes hindavad ennekõike naiste ja meeste õnnelikke liite. Neil on suur võim, et kinkida surematu armastus neile paaridele, kellele on määratud koos olla.

Kuldsed "Amori noolega" pihta saanud inimesi sunnib neil armastusest osa saama. Neis tõstavad pead teadvuse sügavusest tunded, mida isegi omanik ise ei kahtlusta: nõrk armastus muutub taas sügavaks, inimesed saavad jälle aru, kui kallid nad on ning otsustusvõimetud paarid, kes ei suuda või kardavad üksteise poole esimesi samme astuda, saavad vajaliku tõuke edasi liikuda. Kuna nad ei suuda end vaos hoida, hakkavad "noolega pihta saanud" oma tundeid õrnade sõnade ja tulihingeliste kallistustega väljendama.
Inglid toovad meie ellu valgust, headust ja positiivseid emotsioone. Valige üks neist inglitest ja saa oma ennustus. Pidage meeles, et ennustus töötab ainult siis, kui usute sellesse kogu südamest ...

Milline ingel sulle siis kõige rohkem meeldib:


Olete valinud ingli number 1

See ingel on armastuse patroon. Kui olete selle valinud, siis teadke, et varsti on teil meeldivad armastuskogemused. See võib olla kas uus tuttav või romantiline üllatus kallima käest.


Olete valinud ingli number 2
Olge kindel, rõõmu ingel esitab teile kõige erksamaid ja positiivsemaid emotsioone. Lähipäevil saab sinust osavõtja toredatest üritustest, mis pakuvad sulle palju rõõmu ja õnne.


Olete valinud ingli numbri 3
See ingel täidab soove. Kui teie valik langes talle, siis oodake oma soovi täitumist lähitulevikus.


Olete valinud ingel number 4
Uudishimu ingel tähistab väikest seiklust, mis pakub teile palju meeldivaid elamusi.


Olete valinud ingel number 5
Väike ingel ütleb teile, et teil on aeg uskuda oma tugevusse ja teha seda, mida te pole pikka aega otsustanud teha, aga mida olete juba ammu soovinud. Tehke - teil õnnestub see.


Olete valinud ingli numbri 6
Väike harmoonia ingel toob teie ellu rahu. Ärge muretsege probleemide pärast - need kõik saavad varsti lahendase, teile kõige meeldivamal viisil.


Olete valinud ingli numbri 7
See väike ingel toob häid uudiseid. Kui ta meeldis teile kõige rohkem, siis oodake mõne päeva pärast meeldivaid uudiseid.


Olete valinud ingli numbri 8.
See õnneingel tõotab kõigi asjade eduka lõpuleviimise, isegi kui esmapilgul tundub, et see on võimatu.


Kui teile see test meeldis, siis jagage seda oma sõpradega!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate