No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünnikuu kivi ja millised omadused on ta sulle edasi andnud

by - kolmapäev, detsember 11, 2019




Sünnikivid on 12 vääriskivi mis vastavad aasta igale kuule. Tänapäeval usuvad inimesed paljudes kultuurides, et kividel ja mineraalidel on teatavad energeetilised omadused, mis võivad olla kasulikud nii kehale kui ka vaimule. Algselt seostati sünnikive selle kandmise kuuga, kuid lõpuks seostati neid ka teatud isiksuseomadustega, eriti selleks, et neid jooni veelgi tugevdada. Allpool on toodud mõned iga sünnikiviga seotud omadused.Kas sa teadsid, milliseid saladusi sünnikivid ütlevad sinu iseloomu kohta?
Iga inimene saab sünniga kaasa ka sünnikuukivi, räägitakse et kivi omadused kanduvad edasi ka sellel kuul sündijale.

See, mida teie sünnikivi teie kohta ütleb, on üllatavalt täpne.
Vaata järgi, milline on sinu sünnikivi.

Jaanuar ( granaat )


Kes te olete - Kui granaat on teie sünnikivi, olete ambitsioonikas ja tõsine. Kui granaat on teie sünnikivi, olete ambitsioonikas ja tõsine. Te töötate kõvasti selle nimel, mida teete, ja olete sügavalt lojaalne. Oled ka sotsiaalne, tundlik ja armastad teisi õpetada.
Kivi omadused:
Granaat sümboliseerib armastust, püsivust ja usku. Seda kivi kandes võib suurendada enesekindlust. Vanades tekstides on ka viiteid sellele, et see on suunav tuli, mistõttu seostatakse seda sageli ka tugeva juhtimise ja ambitsioonidega.
Sellel kivil on palju positiivseid omadusi ja tervendav vägi, eriti hea toime on südamele ja kopsudel ning samuti ta ergutab vereringet.
Granaat talismanina- tagab kandjale kaitse ja edu. Granaati seostatakse ka puhtuse, truuduse ja aususega.

Veebruar ( ametüst )



Kes te olete - Kui ametüst on teie kivi, olete loov, intelligentne jõud, kellega saab arvestada. Olete vaikne, alandlik ja vajate oma vabadust. Selle sünnikiviga inimesed kipuvad olema julged ja kangekaelsed ning järgivad alati oma unistusi.Need inimesed on tuntud oma sisemise jõu, rahuliku meele ja aususe poolest.
Kivi omadused: 
Veebruarikuu sünnikivi on ametüst. Ametüst sümboliseerib rahulikkust, rahu, mõõdukust.Sellel sädeleval lillat värvi kivil arvatakse olevat paranemise võimed. Ametüst aitab peavalude ja muude valude vastu, ning unetuse ja artriidi korral.
Arvati, et ametüstil on puhastavaid omadusi ja seda peeti sageli (pohmelli)ravimiks, kui öö jooksul oled liiga palju joonud. Seda seostatakse sageli puhtusega ja selle kandmine võib aidata teil meeli tühjendada ja muuta teid mägiallikana vaimselt värskeks.
 Ametüsti talismanina- tagab rahu, stabiilsuse ja tasakaalu.


Märts ( akvamariin )



Kes te olete - Inimesed, kelle sünnikivi on akvamariin, on südamlikud, ausad ja helded. Kui see on teie kivi, siis armastate unistada ja armute kiiresti. Märtsikuised beebid võivad olla salajased ja väärtustada rahu ja rahulikkust.
Kivi omadused: 
Märtsi sünnikivi akvamariin on tuntud oma rahustava toime poolest, seepärast kasutatakse seda tihti meditatsioonis. See kivi annab omanikule sisemist rahu, aitab jõuda tarkuste ja tõdedeni.
Tänu oma armsale, selgele sinisele värvile peetakse akvamariini sageli merest päritud kaitsvaks talismaniks. Sellel kuul sündinud soovivad nii vaimselt kui ka emotsionaalselt leida tasakaalu kõigis vaimsetes ja füüsilistes asjades.
Akvamarin talismanina - kaitseb selle omanikku kurguhaiguste ja stressi eest. Need, kes seda kannavad saavad on julgust ja häid suhteid.


Aprill ( teemant )


Kes te olete - Kui teemant on teie sünnikivi, olete tugev, agressiivne aga inimestega hea. Armastad tähelepanu ning oled vapper ja kartmatu. Selle sünnikiviga inimesed on tavaliselt armastavad, helded ja motiveeritud.
Kivi omadused:
 Teemante kutsuti kunagi “jumala pisarateks” ja muistsed indiaanlased arvasid, et need sisaldasid kõiki nelja olulist elementi (maa, tuul, tuli, vesi). Teemant on ka visaduse sümbol, mis on kõigi jaoks kõige raskem pärl ja selle sünnikiviga inimesed on sageli ka kõva peaga. Teemandi raviomadused on seotud pea ja ajuga.
Teemant talismanina - Tugevdab kandja selget vaimu ja sisemist jõudu. Aitab hoida tasakaalu ja annab hingejõudu.


Mai ( smaragd )



Kes te olete - Kui smaragd on teie kivi, olete kangekaelne, hea kujutlusvõimega ja seiklushimuline. Saate aru teiste tunnetest ja teil on endal samuti sügavad tunded. Selle kiviga inimesed kipuvad olema kõvad töötegijad ja tooma õnne neile, kes neid ümbritsevad.
Kivi omadused: 
Vanasti usuti, et smaragd aitab ravida silmade, selja ja südamehaigusi. Rooma keiser Nero kasutas smaragdi korrigeeriva läätsena, millega saaks vaadata gladiaatori kaklusi. Nii nagu arvatakse, et smaragd parandab füüsilist lühinägelikkust, annab see ka fookuse ja selguse, et näha oma eesmärke ning neid täita. Smaragdi seostati ka tõelise armastuse, lootuse ja usuga. See justkui loob silla kahe armastaja vahel ning aitab hoida armastust ja truudust. Usutakse ka et smaragd on rahutu meele rahustajaks.
Smaragd talismanina- Kandjale annab see kivi tarkust ja arukust.


Juuni ( pärl )




Kes te olete - Kui oled juunis sündinud, oled naljakas ja jutukas. Pärli inimesed on kaaslastega suurepärased, oskavad näidata iseloomu ja kui vaja siis ka punkti panna. Oled tundlik ja viisakas, kuid haiget saades võib toibumine teil võtta kaua aega.
Kivi omadused: 
Pärlid on ilusad ja looduse kingitus, kuid need, kellel on see sünnikivi, võivad sageli tunduda kättesaamatud, sarnaselt austrile, kust pärl pärineb. Ja just nagu austril, on neil sageli kaks külge, millest üks ei pruugi alati ahvatlev olla.
Paljud usuvad, et pärlitel on südant ja magu tervendav võime. Traditsiooniliselt on pärl seotud naiselikusega, ilu ja puhtusega.
Pärl talismanina- Annab kandjale positiivset energiat, suurendab truudust ja usaldust.


Juuli ( rubiin )



Kes te olete -  Kui rubiin on teie kivi, olete spontaanne, lõbus ja armastav. Te kipute oma tundeid varjama, kuigi olete emotsionaalne inimene, kes hoolib teistest väga. Teil on annet konfliktide lahendamiseks oma optimistliku loomusega.
Kivi omadused: 
Rubiin on tugev kivi, teemandist järgmisel kohal. Rubiini punast värvust seostatakse tule, võimu ja energiaga. Rubiinid võivad mõnikord tuhmiks muutuda, mis iidsetel aegadel seostati kandja tujule või lähenevale ohule. Selle sünnikiviga inimesed on sageli üsna altid meeleolu muutumisele ja kogevad oma emotsioone (õnnelikud või kurvad) sügavamalt ja sagedamini kui enamik meist.
Rubiin talismanina- Rubiini kandja saab kaitse kurjade inimeste mõtete eest. Õnne ja edu kivi.



August ( peridoot )




Kes te olete - August on peridooti kuu ja kui see on teie kivi, olete praktiline, positiivne ja kartmatu. Teil on ainulaadne viis elu väljakutsetega toimetulemiseks ja teised imetlevad teie loogilist lähenemist oma loomupärase huumorimeelega.

Kivi omadused:

Peridoot on särav ja peegeldav kivi, millel on raviomadused maksale ja neerudele. Sellel kivil on pikka aega olnud seos päikesega ja sellel kuul sündinutel on loomulik kalduvus olla uhke ja enesekindel, ümbritsedes valgust ja särades et see oleks kõigi näha. Kivi sümboliseerib tõde, usaldusväärsust, truudust ja väärikust.
Peridoot talismanina- Kivi aitab omanikul võidelda depressiooni ja negatiivsete omadustega.


September ( safiir )


Kes te olete - Kui safiir on teie sünnikivi, olete tuntud selle poolest, et hoiate kinni kõrgetest standarditest ja otsite seda ka teistes. Teil on loominguline loomus ja olete innovaatiline, mis teeb teid suurepäraseks uute ideede lauale toojana. Teie lojaalsus ja soov pühenduda, seda ka isiklikes suhetes.
Selle konkreetse sünnikiviga inimestel on tavaliselt väga tugev eelistus lihtsate asjade suhtes ja nad on väga tundlikud kõige võltsi suhtes. Nad on ka väga hoolisad ja pööravad detailidele palju tähelepanu.

Kivi omadused:

See kivi mõjutab kõige enam südame-veresoonkonda. Safiir on tugevuse, headuse, vaimse jõu, tarkuse ja õppimise sümboliks. Safiir toob kaitset ja õnne.
Safiir talismanina- Safiir kaitseb kandjat kurjade vaimude eest. See on väga võimas talisman.


Oktoober ( Opaal )



Kes te olete - Opaal on tugeva ja iseseisva inimese kivi. Kui see on teie kivi, olete sõbralik, sotsiaalne ja sarmikas. Su elu on nagu pidu! Hoidute vastasseisudest ja eelistate meelsamini harmooniat.

Kivi omadused:

Opaal esindab lootust, usku ja enesekindlust. Muistses mütoloogias on mõned viited opaalile kui maale langenud vikerkaare kildudele. 
See kivi seostub puhtuse, süütuse, õnne ja lootusega. Kivi stimuliseerib loovust ja kujutlusvõimet ning võimendab kujutlusvõimet. Selle sünnikivi all olevatel inimel on maagiline oskus end armastama panna ja armastavad ka uusi sõpru leida. 
Opaal talismanina- Toob kandjale elutahet, tugevat võimet armastada, usaldust.



November ( Tsitriin )




Kes te olete -  Kui tsitriin on teie kivi, olete ambitsioonikas ja motiveeritud. Te ei vaja enda motiveerimiseks palju kiitust teistelt inimestelt, kuid hindate seda ikkagi. Oled arukas ja aktsepteerid
teisi inimesi. Tsitriini inimesed on ka väga rõõmsameelsed ja optimistlikud.
Kivi omadused:

Kivil on hea mõju ainevahetusele ja seedesüsteemidele, samuti on tal närve tugevdav toime.Tsitriini seostatakse lojaalsuse ja püsivusega. See kivi on aususe, tõe, enesekontrolli ja andestuse sümbol. Need on sellised inimesed, kellele saate tugineda, et pakkuda teile jõudu ja tuge.
Tsitriini talismanina- toob kandjale edu, rikkust ja tõelist armastust.

Detsember ( sinine topaas )




Kes te olete - Sinine topaas on lõbusate energiliste detsembrikuu beebide kivi! Olete alati liikvel ja ootate väljakutseid. Teised näevad teid mängulise ja helgena ning võite alati kellelegi näo naeratama
panna. Selle kuu inimesed on sageli üsna edukad.
Sinine topaas sümboliseerib seksikat, ambitsioonikat ja loogilist inimest.
Kivi omadused:
See kivi toob rikkust ja head õnne.Sinist topaasi peetakse sageli armu, aususe ja julguse sümboliks. Kirgassinine kivi sümboliseerib uuenemist, jõudu, loovust, ausust, tõde ja edu.
Sinise topaas talismanina-  Kivi kandjal aitab kivi leida rahu ja elutarkust ja imeb endasse kandja negatiivsuse.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate