Salat "Punamütsike"
Vaja läheb:
Kana rinda - 300 g
1. Keetke ja jahutage porgandid ja kartulid. Lõika väikesteks kuubikuteks.
300 g Kartulit
350 g porgandit
140 g juustu
60 g Pähkleid
4 Muna
300ml majonees või Kreeka jogurtit
1/2 granaatõuna
Valmistamine:
2. Segage majoneesiga eraldi kaussidesse hakitud kartul ja porgand.
3. Keetke ja jahutage munad. Haki munad ja lõika kanarind väikesteks kuubikuteks.
4. Riivi juust (või kasuta riivitud juustu).
5. Purustage pähklid keskmise suurusega tükkide saamiseks.
6. Võtke granaatõunast seemned välja.
7. Jaotage kõik ained eraldi kihtidena, kergelt surudes, metallrõngasse ( võid teha ka plastpudelist tehtud võru), asetades rõnga plaadile/taldrikule.
Alusta- 1 kiht - kartulid, 2 kiht - kana + majonees, 3 kiht - pähklid, 4 kiht - juust + majonees, 5 kiht - porgandid, 6 kiht - munad, 7 kiht - granaatõuna seemned.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.